lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pani móda 2

  Spracoval(a) : Natália Križova
Dátum : 11.7.2000
späť
Späť

Poslať
 

Možností je naozaj veľa. Ešte stále nič? Možno vás nadchne lesk a trblietanie. Riaďte sa porekadlo všetko čo sa leskne síce nie je zlato, ale je "in" . Nič nie je nemožné, vraví pani móda. Tričká posiate flitrami, nohavice, či krátke nohavice, za ktoré by sa pred rokmi nehanbili ani sovietski majstri krasokorčuľovania. Šaty z jagavých plieškov, strapce z korálok namiesto oblečenia, pulóvre plné žiariacich kamienkov, lurexové večerné šaty... Toto všetko a k tomu doplnky v jagavých farbách. Všetko ako vo veľkolepom kabarete. Ak sa chcete cítiť ako variétna umelkyňa, nedajte sa ničím odradiť. Hranice môže určiť, iba váš vkus. V tom lesku a trblietaní nezabudnite na vlastnú kožu. Aj tá sa musí primerane lesknúť. Buď od olejov alebo jej pomôžeme púdrami s vysokým leskom. Aj v očných tieňoch sa jagajú plátky zlata či striebra, pery musia byť utopené v lesku. Ak máte pocit, že je to gýč, mýlite sa. Svet sa teší na nové milénium a dáva to patrične najavo. Tešte sa s ním, aj keď pravdu povediac, nie je čo oslavovať. Musíte sa len správne naladiť a vniknúť do rozjasaného leta. A hlavne sa veľa smejte. Veď viete, že smiech je jediný dôstojný spôsob smútku.
Kráľom letného lesku je samozrejme šperk. Aj keď sa na všetky módne výstrelky cítite už trochu unavená a trochu stará, šperk rozjasní aj vaše dni. Najideálnejšími priateľmi sparného dňa sú brilianty, ktorých žiara nikdy neumiera a biele kovy. Platina, zlato, striebro. Môžete sa ozdobiť aj bižutériou či masívnymi dielkami z polodrahokamov. Čaru kvalitných ručne vyrábaných orientálnych šperkov z farebných minerálov podľahla už nejedna slávna a bohatá žena. Ich najväčšou výhodou je, že sa môžete výrazne skrášliť aj na deň a nepotrebujete pritom nosiť so sebou bodyguarda. Hoci , ako nás história učí, aj taká bodyguar, má svoje čaro. Sú princezné, ktoré by o tom vedeli rozprávať. Možno práve telesný strážca, bude toto leto vašou hlavnou ozdobou. Nezabudnite sa však kvôli nemu, ale aj pre vaše vlastné potešenie, zahaliť iba do toho, čo sa vám naozaj páči a čo vám pristane. Jediným zákonom leta je byť zladená a nemať strach pred experimentami, farbami a leskom.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!