lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Cestoviny s kuracinou a pomarančovou omáčkou

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 27.9.2000
späť
Späť

Poslať
 


Potrebujeme:
kuracie prsia, 1 cibuľa, 10 dkg šampiónov, 2 pomaranče, ½ dcl kyslej smotany, čierne mleté korenie, olivový olej, soľ, vlašské orechy, 200 g širokých rezancov

Postup:
Prsia umyjeme nakrájame na rezance, okoreníme čiernym korením a osolíme. Na predhriatej panvici ich prudko opečieme. Cibuľu ošúpeme a pokrájame. Podusíme ju do sklovita na troške oleja, pridáme na plátky nakrájane šampiňóny, čierne korenie, soľ a zľahka podusíme.
Pomaranče očistíme, jeden pokrájame na malé kocky, druhý vytlačíme. Pridáme ich k hríbom krátko povaríme, pridáme opečené kuracie prsia, primiešame kyslú smotanu a odstavíme.
V osolenej vode uvaríme rezance, uvarené ich scedíme a necháme odkvapkať. Takto pripravené rezance servírujeme na tanier, polejeme omáčkou a posypeme orechami.

Dobrú chuť …

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!