lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pre Celeste Buckingham je kopa svalov a hrubý krk sexi

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 2.7.2013
späť
Späť

Poslať
 

Na dni otvorených dverí turistickej atrakcie Nestville Park na východe Slovenska sa stretla Celeste Buckingham s mocnými mužmi. Medzinárodne preteky Nestville Strong Man sa konali v rovnakom areáli ako vystupovala Celeste.  Chlapi ako hora upútali pozornosť aj mladej speváčky. Iskra prebehla a siláci dlho svoje sympatie k nej neskrývali.  Maďarskí pretekári zobrali iniciatívu do svojich rúk a Celeste už išla do vzduchu. 

Na severnom Spiši v obci Hniezdne sa konal deň otvorených dverí expozície tradičných remesiel a liehovarníctva Nestville Park.  Okrem koncertov slovenských interpretov sa konali v areáli aj Medzinárodné preteky Nestville Strong Man.  Netradične odetí  siláci  z Maďarska, Srbska, Poľska a Slovenska  si zmerali sily v stredovekých kostýmoch. Súťaže sa zúčastnilo  17  pretekárov z týchto krajín a aj čerstvý držiteľ svetového rekordu (Škótsko, jún 2013) v nosení balvanov s celkovou hmotnosťou 365 kg Slovák Peter Puzsér.

Na hlavnom pódiu  s moderátorom  Michalom Hudákom  hrali kapely  Komajota, Helenine oči, Chiki liki tu-a,  Bacil a Rakby, Celeste Buckingham a Dalibor Janda.  Na  druhom pódiu pod taktovkou Andreja Bičana   bolo pre deti pripravené divadlo, balónová šou, kúzelnícka šou, rozličné súťaže o ceny, detská diskotéka, vystúpenia detí folklórnych súborov. 

Deň otvorených dverí  Expozície tradičných remesiel a liehovarníctva Nestville Park sa konal po roku od jej otvorenia. Za 12 mesiacov existencie privítala 12 tisíc turistov z celého sveta. Na Slovensku veľmi netradične, ale na svetovej úrovni predstavuje expozícia život ľudí v regióne od 13. storočia po súčasnosť. To, čo je typické pre pohostinné Slovensko, je záver prehliadky pod najväčším vyrezávaným obrazom Európy. Pre dospelých je prichystaná ochutnávka pálenky (prvej slovenskej whisky


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!