Pre Celeste Buckingham je kopa svalov a hrubý krk sexi
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 2.7.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Na dni otvorených dverí turistickej atrakcie Nestville Park na východe Slovenska sa stretla Celeste Buckingham s mocnými mužmi. Medzinárodne preteky Nestville Strong Man sa konali v rovnakom areáli ako vystupovala Celeste. Chlapi ako hora upútali pozornosť aj mladej speváčky. Iskra prebehla a siláci dlho svoje sympatie k nej neskrývali. Maďarskí pretekári zobrali iniciatívu do svojich rúk a Celeste už išla do vzduchu.

Na dni otvorených dverí turistickej atrakcie Nestville Park na východe Slovenska sa stretla Celeste Buckingham s mocnými mužmi. Medzinárodne preteky Nestville Strong Man sa konali v rovnakom areáli ako vystupovala Celeste.  Chlapi ako hora upútali pozornosť aj mladej speváčky. Iskra prebehla a siláci dlho svoje sympatie k nej neskrývali.  Maďarskí pretekári zobrali iniciatívu do svojich rúk a Celeste už išla do vzduchu. 

Na severnom Spiši v obci Hniezdne sa konal deň otvorených dverí expozície tradičných remesiel a liehovarníctva Nestville Park.  Okrem koncertov slovenských interpretov sa konali v areáli aj Medzinárodné preteky Nestville Strong Man.  Netradične odetí  siláci  z Maďarska, Srbska, Poľska a Slovenska  si zmerali sily v stredovekých kostýmoch. Súťaže sa zúčastnilo  17  pretekárov z týchto krajín a aj čerstvý držiteľ svetového rekordu (Škótsko, jún 2013) v nosení balvanov s celkovou hmotnosťou 365 kg Slovák Peter Puzsér.

Na hlavnom pódiu  s moderátorom  Michalom Hudákom  hrali kapely  Komajota, Helenine oči, Chiki liki tu-a,  Bacil a Rakby, Celeste Buckingham a Dalibor Janda.  Na  druhom pódiu pod taktovkou Andreja Bičana   bolo pre deti pripravené divadlo, balónová šou, kúzelnícka šou, rozličné súťaže o ceny, detská diskotéka, vystúpenia detí folklórnych súborov. 

Deň otvorených dverí  Expozície tradičných remesiel a liehovarníctva Nestville Park sa konal po roku od jej otvorenia. Za 12 mesiacov existencie privítala 12 tisíc turistov z celého sveta. Na Slovensku veľmi netradične, ale na svetovej úrovni predstavuje expozícia život ľudí v regióne od 13. storočia po súčasnosť. To, čo je typické pre pohostinné Slovensko, je záver prehliadky pod najväčším vyrezávaným obrazom Európy. Pre dospelých je prichystaná ochutnávka pálenky (prvej slovenskej whisky



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.