Cesto:
·         16 dkg rozomletých piškót
·         10 dkg Korunného cukru hnedého
·         6 dkg masla
·         2 lyžice medu
·         2 lyžice kakaa
·         2 lyžice rumu
·         Korunný cukor práškový na obaľovanie
 Krém: 
·         1 bielok
·         7 dkg Korunné cukru práškového
·         5 dkg masla
·         1 žĺtok
Postup:
Z rozomletých piškót, hnedého cukru, masla, medu, kakaa a rumu vytvoríme cesto. Vytvarujeme z neho guľôčky, ktoré obalíme v práškovom cukre, vložíme ich do formičky a prstom povytláčame tvar. Druhou stranou varechy urobíme v úliku otvor. Na krém zmiešame bielok s práškovým cukrom, zohrejeme nad parou a necháme vychladnúť. Maslo vytrepeme so žĺtkom. Obe zmesi spojíme, keď budú mať rovnakú teplotu, pomocou lyžičky dávame do otvoru každého úlika. Nakoniec uzatvoríme piškótou, aby krém nevytiekol.