lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 3 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Grécky biftek

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 9.10.2000
späť
Späť

Poslať
 


Potrebujeme:
600g sviečkovice, 30g oleja, 200g rajčín, 100g zelenej papriky, 40g slaniny, 150g ryže, 200g kečupu, mleté čierne korenie, soľ

Postup:
Dobre odležanú sviečkovicu pokrájame na rezne. Tupou hranou alebo rúčkou noža ich trošku rozklepeme, po okrajoch narežeme, posolíme, okoreníme a v rozohriatom oleji z oboch strán prudko opečieme. Biftek má byť vnútri ružový, nie krvavý. Opečený biftek z oleja vyberieme a do zvyšku oleja pridáme rajčiny nakrájané na kolieska, zelenú papriku pokrájanú na pásiky a umytú ryžu, zalejeme vývarom (na šálku ryže 1 a pol šálky vývaru), posolíme, necháme zovrieť, prikryjeme a v mierne rozohriatej rúre dusíme do mäkka. Udusenú ryžu s rajčinami a paprikou vložíme na misu, na ne položíme opečený biftek a polejeme rozpálenou, na drobné kocky pokrájanou údenou slaninou. Osobitne servírujeme teplý rozriedený kečup.

Dobrú chuť...

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!