lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Sexuálna hygiena

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 15.7.2009
späť
Späť

Poslať
 

Hygiena, rovnako aj tá v oblasti intímnych partií, je nutnosťou každodenného života. Okrem dobrého pocitu z milovania a samotného pohlavného styku, jej musíme venovať pozornosť aj kvôli možnému riziku vzniku pohlavných chorôb. Už na školách učitelia či vychovávatelia vštepujú mládeži zásady ochrany pred pohlavne prenosnými chorobami. Tak to je dnes a inak tomu nebolo ani v minulosti. Takže vieme, že pri pohlavnom styku je dôležité používať kondóm. Mnoho variant, ktoré vás pri sexuálnych radovánkach nielen ochráni, ale tiež zintenzívni vaše zážitky, ponúka Pepino.

 

Pohlavná hygiena by teda mala byť samozrejmosťou nášho každodenného života. Aká je však jej správna miera? Všeobecne platí, že je potrebné sa vyhnúť obom extrémom – nedostatočnej hygiene, ale aj nadmerne prevádzanej. Často sa hovorí, že hygiena ženy v súčasnosti je príliš intenzívna, zatiaľ čo hygiena mužov býva skôr nedostatočná.

 

Ako často sa venovať intímnej hygiene?

U žien aj mužov je nevyhnutná každodenná hygiena. Pred pohlavným stykom sa odporúča malá očista navyše. Po sexe už nie je nutné intímnu hygienu opakovať. Je príjemnejšie vychutnať si momentálny pocit blízkosti, ako sa okamžite odobrať do kúpeľne.  

 

Intímna hygiena počas sexu?

Nevyhnutná je ochrana pred pohlavne prenosnými chorobami. Spektrum týchto chorôb sa v ostatnom čase výrazne rozšírilo. Môžeme sa obávať približne 20 rôznych infekcií, vrátane žltačky, chlamýdií, parazitov a kvasiniek. Pokiaľ však budete zodpovední, môžete sa vyhnúť týmto ochoreniam, ktoré majú často veľmi nepríjemný priebeh. Jednou z možností ochrany je kondóm. V súčasnom sortimente nájdete druhy, ktoré intímny život skvalitňujú a spríjemňujú po všetkých stránkach. Vybrať si môžete napríklad zo širokej ponuky kondómov značky Pepino, ktoré sa prispôsobia každému.


Diskusia k článku:

comment6,
Neregistrovaný - niuHXRSWP, 20.7.2009 15:48, chaild(`na`)serpv.com
priserna slovencina, nrhnevajte sa
Neregistrovaný - ng, 8.8.2009 17:16
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!