lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Outlet je IN

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 2.10.2007
späť
Späť

Poslať
 

Outletové centrum Freeport pri hraničnom prechode Znojmo – Hatě je prvým outletovým centrom v Českej republike a patrí medzi najväčšie nákupné centrá svojho druhu v strednej Európe.

Idea outletového centra, pochádzajúca z USA sa veľmi rýchlo zakorenila aj vo Veľkej Británii. V roku 1994 bola založená spoločnost Freeport, ktorá je dnes ako kapitálová spoločnosť obchodovaná na londýnskej burze. V Európe existujú len tri outletové centrá Freeport – v Portugalsku kde je jedno z najväčších na svete, vo Švédsku a v Českej republike. Do českého Freeportu chodia nakupovať zákazníci z Rakúska, Slovenska i Poľska. Na Slovensku zatiaľ outletové centrum neexistuje. Freeport momentálne buduje outlet vo francúzskom Roppenheimu, otvoriť by sa malo v priebehu roku 2007.

Nikde inde nekúpite značkovú módu lacnejšie!
Outlet je značková móda za výhodné ceny! Nájdete tu hlavne modely, ktoré v klasických obchodoch uvoľnili miesto novej prichádzajúcej kolekcii. Freeport predáva značkovú módu za ceny, ktoré sú vďaka unikátnemu obchodnému systému o 30 – 50% lacnejšie ako v bežných obchodoch. Pri špeciálnych akciách sú zľavy až 70%. Pestrá paleta nielen módneho tovaru tak obsahuje hodnotné kolekcie medzinárodných top návrhárov, ktoré sú k dispozícii v bezkonkurenčných cenách.
Vo Freeporte nájdete obrovský výber značkového oblečenia 64 obchodov a viac ako 200 svetovo známych značiek. Od športových (Nike, Adidas, Puma, Reebok, O´Neil, Diesel, Levis, Lee Cooper, Gear, Pepe Jeans) cez dámsku módu (Mango, Mexx, OP Profashion, La Boutique de Claudette, Claire.dk, Sinéquanone) až po modely svetových návrhárov (Jean Paul Gaultier, Moschino, Giorgio Armani, Calvin Klein, Dolce & Gabbana) a mnohé ďalšie. Príjemné prostredie, 6 kaviarní a reštaurácie učinia z nakupovania príjemný zážitok pre celú rodinu.

Od 4. do 7. októbra oslavuje Freeport svoje 4. narodeniny, počas ktorých môžete zažiť 4 dni narodeninovej zábavy, darčekov a zliav.  Freeport si pre vás pripravil Birthday roulette, kde si každý zákazník, ktorý nakúpi za 40€ môže vytočiť dobrotu z narodeninového stola a zaradiť sa tak do súťaže o hlavnú cenu, lyžiarsku výstroj. Happy birthday 4you - každý, kto sa narodil 4.10. má už teraz šťastie, pretože týmto návštevníkom preplatí Freeport 4.10. hodnotu 14% z nákupu toho dňa. A najväčšou zábavou bude Lucky Lady & Crazy man, ktorí každý deň 4 zákazníkom vyplatia poukážky na nákup v hodnote nákupu z toho dňa do 400€.
5.10. budú oslavy vrcholiť a môžete zažiť Birthday Shopping Night – obrovskú party s ohňostrojom, tortou a prípitkom a hlavne - nakupovať až do 23:00!
Ak ste sa ešte neboli pozrieť do Freeportu tak tento víkend sa to určite oplatí!

Ako sa tam dostanete
Freeport má jednoduchú dostupnosť cez Rakúsko i Českú republiku, nachádza sa na hraničnom prechode Hatě pri Znojme v blízkosti veľkého zábavného centra Excalibur City. Otvorené je denne od 10 do 21 hodiny 7 dní v týždni po celý rok. Viac informácií na: www.freeport.cz


Diskusia k článku:

Caute baby, pokusam sa hrat Vianočné pexeso na rádiu Expres, ale chýba mi poznať obsah štvorčekov, ktoré boli odkryté hneď prvý deň, 6.12.2007. Ja na oplátku poznám obsah zo 7.12.2007 a z dnes rána. Za odpoveď srdečne ďakujem.
Neregistrovaný - Miloš Gunár, 7.12.2007 12:16, milosgunar(`na`)zoznam.sk
Co neche nikto s tebou komunikovat? Napis nam, mi ti odpovieme.
Neregistrovaný - Miskopo, 11.12.2008 17:59, miskopo(`na`)zoznam.sk
LADY,Ty neodpisujes a nekomunikujes a potom chces nieco vedieť. Tu plati jedna poucka,že ak maš hocaky vynikajuci produkt, alebo myslienku a nikto o tom nevie, iba Ty, tak je to akoby to vobec neexistovalo.
Neregistrovaný - feri, 14.12.2008 13:10, poluvkaf(`na`)stonline.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!