Outlet je IN
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 2.10.2007 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Outletové centrum Freeport pri hraničnom prechode Znojmo – Hatě je prvým outletovým centrom v Českej republike a patrí medzi najväčšie nákupné centrá svojho druhu v strednej Európe.

Outletové centrum Freeport pri hraničnom prechode Znojmo – Hatě je prvým outletovým centrom v Českej republike a patrí medzi najväčšie nákupné centrá svojho druhu v strednej Európe.

Idea outletového centra, pochádzajúca z USA sa veľmi rýchlo zakorenila aj vo Veľkej Británii. V roku 1994 bola založená spoločnost Freeport, ktorá je dnes ako kapitálová spoločnosť obchodovaná na londýnskej burze. V Európe existujú len tri outletové centrá Freeport – v Portugalsku kde je jedno z najväčších na svete, vo Švédsku a v Českej republike. Do českého Freeportu chodia nakupovať zákazníci z Rakúska, Slovenska i Poľska. Na Slovensku zatiaľ outletové centrum neexistuje. Freeport momentálne buduje outlet vo francúzskom Roppenheimu, otvoriť by sa malo v priebehu roku 2007.

Nikde inde nekúpite značkovú módu lacnejšie!
Outlet je značková móda za výhodné ceny! Nájdete tu hlavne modely, ktoré v klasických obchodoch uvoľnili miesto novej prichádzajúcej kolekcii. Freeport predáva značkovú módu za ceny, ktoré sú vďaka unikátnemu obchodnému systému o 30 – 50% lacnejšie ako v bežných obchodoch. Pri špeciálnych akciách sú zľavy až 70%. Pestrá paleta nielen módneho tovaru tak obsahuje hodnotné kolekcie medzinárodných top návrhárov, ktoré sú k dispozícii v bezkonkurenčných cenách.
Vo Freeporte nájdete obrovský výber značkového oblečenia 64 obchodov a viac ako 200 svetovo známych značiek. Od športových (Nike, Adidas, Puma, Reebok, O´Neil, Diesel, Levis, Lee Cooper, Gear, Pepe Jeans) cez dámsku módu (Mango, Mexx, OP Profashion, La Boutique de Claudette, Claire.dk, Sinéquanone) až po modely svetových návrhárov (Jean Paul Gaultier, Moschino, Giorgio Armani, Calvin Klein, Dolce & Gabbana) a mnohé ďalšie. Príjemné prostredie, 6 kaviarní a reštaurácie učinia z nakupovania príjemný zážitok pre celú rodinu.

Od 4. do 7. októbra oslavuje Freeport svoje 4. narodeniny, počas ktorých môžete zažiť 4 dni narodeninovej zábavy, darčekov a zliav.  Freeport si pre vás pripravil Birthday roulette, kde si každý zákazník, ktorý nakúpi za 40€ môže vytočiť dobrotu z narodeninového stola a zaradiť sa tak do súťaže o hlavnú cenu, lyžiarsku výstroj. Happy birthday 4you - každý, kto sa narodil 4.10. má už teraz šťastie, pretože týmto návštevníkom preplatí Freeport 4.10. hodnotu 14% z nákupu toho dňa. A najväčšou zábavou bude Lucky Lady & Crazy man, ktorí každý deň 4 zákazníkom vyplatia poukážky na nákup v hodnote nákupu z toho dňa do 400€.
5.10. budú oslavy vrcholiť a môžete zažiť Birthday Shopping Night – obrovskú party s ohňostrojom, tortou a prípitkom a hlavne - nakupovať až do 23:00!
Ak ste sa ešte neboli pozrieť do Freeportu tak tento víkend sa to určite oplatí!

Ako sa tam dostanete
Freeport má jednoduchú dostupnosť cez Rakúsko i Českú republiku, nachádza sa na hraničnom prechode Hatě pri Znojme v blízkosti veľkého zábavného centra Excalibur City. Otvorené je denne od 10 do 21 hodiny 7 dní v týždni po celý rok. Viac informácií na: www.freeport.cz



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.