lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
To najlepšie pre bábätká

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 30.11.2006
späť
Späť

Poslať
 

Obavy mamičiek o to, či svojmu dieťaťu kúpili naozaj zdravotne neškodnú hračku sa zvýšili najmä v poslednej dobe, kedy sa pomocou médií dostali na verejnosť informácie o škodlivých produktoch pre deti na našom trhu.  Je prirodzené, že každá matka chce dať svojmu dieťaťu len to najlepšie, a pomocou hračiek chce zabezpečiť pre dieťa nielen zábavu, ale i rozvoj osobnosti, a to bez toho, aby sa musela báť o jeho zdravie.

Pri kúpe hračiek pre svoje deti by ste sa preto mali zaujímať  o testy, ktorými prešli, aby boli zdravotne neškodné pre vaše deti.  Na slovenský trh prichádza so zaujímavou novinkou v tejto oblasti baby rad hračiek MAMAA už v novembri, a to s plyšovými zvieratkami pre najmenšie deti už od 0 rokov. Tieto hračky sú zdravotne neškodné a podporujú rozvoj osobnosti malých ratolestí. Tieto fakty potvrdzujú testy z ITC Zlín, čo je Inštitút pre testovanie a certifikáciu. Je to nezávislé skúšobné, certifikačné, konzultačné a inšpekčné pracovisko, pôsobiace v oblasti hodnotenia kvality a bezpečnosti materiálov a výrobkov, certifikácie manažmentu akosti a environmentálneho manažmentu a v oblasti technickej normalizácie a metrológie. Praktickou informáciou pre všetkých rodičov je fakt, že všetky tieto plyšové zvieratká prichádzajú s funkciami, vhodnými práve pre najmenšie deti. Rozvíjajú motoriku, koordináciu rúk a očí, zrakové vnímanie a ďalšie schopnosti. Nový rad plyšových hračiek je z hygienických dôvodov balený v neškodných plastových taštičkách a je cenovo dostupný pre široký okruh záujemcov.

Hračky Maamaa sú zvláštne aj v tom, že majú vlastný špecifický dizajn, ktorý navrhol výtvarník, a to vo forme trojuholníka s veselým výrazom. Konkrétne ide o 5 druhov výrobkov. Hrkálka so zvieratkom a hryzadlo na zuby so zvieratkom sú príjemným spestrením každodenných činností malých zvedavcov. Hudobné zvieratko, ktoré je možné zavesiť na detskú postieľku púta nielen zrakovú, ale i sluchovú pozornosť. Roly poly je farebným a na dotyk príjemným spoločníkom na spôsob kyvadielka. Aktívne kocky umožňujú spoznávať svet rôznych farieb, povrchov či zvukov. V každom druhu týchto hračiek je na výber 5 rôznych zvieratiek, stačí si vybrať podľa záujmu.

 


Diskusia k článku:

a kde ich dostať
Neregistrovaný - ou, 9.12.2006 23:00
Mnozstvo informacii o rozvoji babatka: www.tinylove.sk
Neregistrovaný - , 21.3.2007 23:31
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!