To najlepšie pre bábätká
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 30.11.2006 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Obavy mamičiek o to, či svojmu dieťaťu kúpili naozaj zdravotne neškodnú hračku sa zvýšili najmä v poslednej dobe, kedy sa pomocou médií dostali na verejnosť informácie o škodlivých produktoch pre deti na našom trhu. Je prirodzené, že každá matka chce dať svojmu dieťaťu len to najlepšie, a pomocou hračiek chce zabezpečiť pre dieťa nielen zábavu, ale i rozvoj osobnosti, a to bez toho, aby sa musela báť o jeho zdravie.

Obavy mamičiek o to, či svojmu dieťaťu kúpili naozaj zdravotne neškodnú hračku sa zvýšili najmä v poslednej dobe, kedy sa pomocou médií dostali na verejnosť informácie o škodlivých produktoch pre deti na našom trhu.  Je prirodzené, že každá matka chce dať svojmu dieťaťu len to najlepšie, a pomocou hračiek chce zabezpečiť pre dieťa nielen zábavu, ale i rozvoj osobnosti, a to bez toho, aby sa musela báť o jeho zdravie.

Pri kúpe hračiek pre svoje deti by ste sa preto mali zaujímať  o testy, ktorými prešli, aby boli zdravotne neškodné pre vaše deti.  Na slovenský trh prichádza so zaujímavou novinkou v tejto oblasti baby rad hračiek MAMAA už v novembri, a to s plyšovými zvieratkami pre najmenšie deti už od 0 rokov. Tieto hračky sú zdravotne neškodné a podporujú rozvoj osobnosti malých ratolestí. Tieto fakty potvrdzujú testy z ITC Zlín, čo je Inštitút pre testovanie a certifikáciu. Je to nezávislé skúšobné, certifikačné, konzultačné a inšpekčné pracovisko, pôsobiace v oblasti hodnotenia kvality a bezpečnosti materiálov a výrobkov, certifikácie manažmentu akosti a environmentálneho manažmentu a v oblasti technickej normalizácie a metrológie. Praktickou informáciou pre všetkých rodičov je fakt, že všetky tieto plyšové zvieratká prichádzajú s funkciami, vhodnými práve pre najmenšie deti. Rozvíjajú motoriku, koordináciu rúk a očí, zrakové vnímanie a ďalšie schopnosti. Nový rad plyšových hračiek je z hygienických dôvodov balený v neškodných plastových taštičkách a je cenovo dostupný pre široký okruh záujemcov.

Hračky Maamaa sú zvláštne aj v tom, že majú vlastný špecifický dizajn, ktorý navrhol výtvarník, a to vo forme trojuholníka s veselým výrazom. Konkrétne ide o 5 druhov výrobkov. Hrkálka so zvieratkom a hryzadlo na zuby so zvieratkom sú príjemným spestrením každodenných činností malých zvedavcov. Hudobné zvieratko, ktoré je možné zavesiť na detskú postieľku púta nielen zrakovú, ale i sluchovú pozornosť. Roly poly je farebným a na dotyk príjemným spoločníkom na spôsob kyvadielka. Aktívne kocky umožňujú spoznávať svet rôznych farieb, povrchov či zvukov. V každom druhu týchto hračiek je na výber 5 rôznych zvieratiek, stačí si vybrať podľa záujmu.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.