lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pripravovaný Bratislavský bál je zahalený prekvapeniami

  Spracoval(a) : Miriam Kuhlová
Dátum : 21.1.2005
späť
Späť

Poslať
 

Vraj veľké prekvapenia čakajú účastníkov štvrtého Bratislavského bálu, ktorý sa uskutoční 29. januára v Redute.
    
Okrem starostlivo utajovaných mien dvoch laureátov ceny Júliusa Satinského Bratislavská čučoriedka, to má byť podľa režiséra Igora Šimega aj niekoľkomiliónové polnočné prekvapenie. No najdôležitejšie bude poriadne vytancovanie sa až do neskorého rána. Tomu je prispôsobený program v troch sálach, medzi ktorými je voľný pohyb účastníkov, ktorí si môžu vybrať tanečnú hudbu od klasiky, cez operetu, dobovú muziku až po súčasné svetové hity. Postarajú sa o to Orchester Gustava Broma, skupiny Bratislava Hot Serenades, Funny Fellows, Margot, Diabolské husle Jána Berkyho Mrenicu, Vašo Patejdl a ďalší interpreti. Moderátormi sú Iveta Malachovská s Martinom Nikodýmom.
    
"Väčšina bálov v Bratislave je uzavretá, náš je dostupný aj pre verejnosť," uviedol dnes pred novinármi primátor Andrej Ďurkovský. Hoci naň pozývajú hostí z najvyššieho protokolu SR i zo zahraničia, takmer 80 percent zo 450 vstupeniek je vo voľnom predaji, teda v žiadnom prípade to nebude komorná zábava. Tým chcú organizátori nadviazať na slávne bratislavské bály spred sto rokov s nezabudnuteľnou atmosférou. Na výtvarnú výzdobu priestorov použijú vyše pol kilometra látky v červeno-bielych farbách mesta a množstvo kvetov.
    
"Po zložitých rokovaniach sme sa zjednotili na osobnostiach, ktoré si prevezmú cenu Júliusa Satinského a bude to veľké prekvapenie," konštatoval člen Čestnej rady Bratislavská čučoriedka Karol Kállay.
    
V minuloročnej premiére sa jej laureátom v kategórii osobnosť stala herečka Mária Kišonová-Hubová za činy, pôsobenie a úsilie významne prispieť celoživotnou umeleckou prácou k budovaniu bratislavského patriotizmu v srdciach jeho obyvateľov, k jeho sláve a dobrému menu. V kategórii idea získal cenu Viktor Hulík, autor sochy Čumila, ktorý sa stáva jedným zo symbolov mesta, posilňuje jeho genius loci a dáva mu novú identitu.

Copyright©2004 TASR


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!