lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
A čo vravia fakty?

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 13.6.2002
späť
Späť

Poslať
 

Niekto sa nedávno sťažoval, že záujem na tejto stránke je hlavne o vernosť a sex. Zrejme to bude celosvetový trend. Dôkazom sú časopisy, filmy, knihy sfilmované skutočné príbehy. Najlepšie je, keď sa k tomu pridá malá katastrofa, ale to by som vám nechcela naordinovať. Radšej sa pozrime, čo v tejto oblasti hovoria čísla.

Najnovší Durex Report skúmal sexuálne aktivity občanov Britského kráľovstva. Z výskumu jednoznačne vyplynulo, že Škóti a Angličania žijúci na severovýchode územia, sa milujú častejšie ako ostatné britské páry. Nech už žijú kdekoľvek. Štatistiku nezmenila ani  Madonna. Kým prví sa milujú tak 122 razy do roka, ostatní si doprajú radosť zo spoločnej príťažlivosti  asi 79 razy, čo je o 11% menej. Samozrejme, že štatistiky, vždy človeka trocha pomýlia, lebo občan Mak sa správa inak, ale je pozoruhodné, ako môže styk s prírodou so zemou, s prácou dobre vplývať na libido. A keďže druhou horúcou témou na Lady je vernosť, prezradím vám, čo tvrdia  svetové štatistiky. Podľa nich dve tretiny mužov zachovalo vernosť svojim manželkám. Podľa mňa sa tam zmestí aj ten môj, aj ten váš manžel. Dve tretiny z pár miliárd je predsa upokojujúce číslo. Ešte lepšie je, že z tých zvyšných sa  polovica dopustila nevery iba raz a nikdy by to už nezopakovala. A tá zanedbateľná časť neverníkov, nech si robí svoje. Napokon aj nevernice musia mať s kým, to oné. Horšie je, že štatistika potvrdzuje, že pred manželstvom je sex frekventovanejší a radosť z neho väčšia. Nie sme náhodou výnimky? Ak nie sme, buďme! Každý deň sa miluje 17% ľudí. Z nich len štvrtina pomýšľa na trvalý vzťah. Ostatní uprednostňujú lov a denno –denne nový prísun adrenalínu.  Ľudia v partnerských vzťahoch a v manželstve sa venujú sexu zväčša tri razy do týždňa. Čas strávený v posteli sa skracuje. Pribúdajú nové praktiky a „rýchlovky“ 19% párov sa miluje raz do týždňa a 5%tak  raz za dva týždne. 7% mužov žilo pred svadbou vyslovene promiskuitne a malo viac ako 20 mileniek. Dve tretiny mužov z celého sveta sa priznávajú k dvom trom milenkám za život ,14% mužov na svete si chce užívať dva, tri razy do roka. 1% potrebuje sex iba na dovolenke. A ja? Vždy keď mám chuť a chcem. Vlani som nechcela ani raz.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!