lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
2 tém, a 32 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 07. December, , Dnes oslavuje Ambróz
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Chudé bravčové s plnenými šampiňónmi

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 10.6.2002
späť
Späť

Poslať
 

12 veľkých šampiňónov, 1 lyžička a 1 lyžica masla, ¼ l suchého bieleho vína, soľ, 1 cibuľa, 50g šunky, 50g strúhaného syra, 750g bravčových medailónov, trocha šalvie, ½ lyžičky mletého bieleho korenia, 1 lyžica maslovej masti

Huby očistíme a oddelíme nožičky. Klobúky asi 15 minút podusíme na lyžičke masla, vína a troške soli. Nakrájame nožičky z húb, očistenú cibuľu a šunku. Huby a cibuľu podusíme na lyžici masla. Premiešame so šunkou, syrom a dochutíme. Touto zmesou naplníme klobúky a poukladáme ich do zapekacej misy. Podlejeme troškou vína a vložíme do rúry. Mäso ponatierame šalviou, korením a soľou a na maslovej masti ho zo všetkých strán opečieme dohneda. Podlejeme vínom do výšky 0,5 cm a prikryté za občasného otáčania asi 20 minút dusíme.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
LADY emailom
V prípade že máte záujem pravidelne odoberať spravodajstvo z nášho servera, prosím zadajte vašu e-mailovú adresu a stlačte tlačítko Prihlás.

 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!