lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Jemná a voňavá elegancia s Dove

  Spracoval(a) : Gabriela Richnavská
Dátum : 27.3.2007
späť
Späť

Poslať
 

Kozmetika značky Dove prichádza v máji na trh s príjemným prekvapením. Tým je novinka - deodorant / antiperspirant Dove Invisible Dry a kompletná obnova sortimentu deodorantov, ktoré zároveň zabraňujú poteniu, teda fungujú ako antiperspirant. Vďaka patentovanej technológii Clearex a vylepšenej kombinácii kozmetických látok znižuje Dove Invisible Dry zanechávanie bielych škvŕn na oblečení na minimum. Zároveň ale nestráca nič zo skvelých vlastností výrobkov Dove. Je vysoko účinný, ale k vašej pleti veľmi jemný. Jeho osviežujúca vôňa vás bude sprevádzať po celý deň.

Deodorant Invisible Dry znižuje zanechávanie bielych škvŕn na minimum!
Deodoranty / antiperspiranty Dove v novom, modernom obale. Všetky výhody DOVE zostávajú. Je dobré vedieť sa tešiť aj z drobností a malých zmien, ktoré nám vylepšujú náladu. Dove deodoranty / antiperspiranty sa predstavujú v novom kabáte, aby vám vylepšili každý deň, keď si vychutnávate ich použitie. Okrem už spomenutej novinky Invisible Dry nájdete vylepšenia u všetkých výrobkov tejto rady. Dove prichádza s elegantným, rýdzo čistým dizajnom a zdokonaleným zložením.

Deodoranty / antiperspiranty Dove v novom, modernom obale.
Dove deodoranty pomáhajú prekonávať problémy po holení ako je podráždenie pokožky, jej začervenanie, pľuzgieriky a celková citlivosť. Svojimi starostlivými zložkami pokožku ukľudňujú a hydratujú. Krásne, príjemné vône a účinná ochrana proti poteniu sú hlavnými výhodami, ktoré Dove ponúka. Medzi inovovanými deodorantami nájdete obľúbený Dove deo Originál, Dove deo Silk Dry s výťažkami z hodvábu, osviežujúci Dove deo Svieži dotyk. Všetky tieto deodoranty/antiperspiranty majú vylepšené zloženie a umožnia vám cítiť sa dobre I v životných situáciách, keď sa ľudské telo potí.

Všetky výhody DOVE zostávajú.
Nový unikátny rozprašovací systém Dove sprejov je vytvorený tak, aby zabránil nechcenému vylomeniu aplikátora, a preto nie je nevyhnutné sprej uzatvárať vrchnákom. Skosený, mäkký rozprašovač zaisťuje pohodlné ovládanie spreja. Elegantný vrchnák esteticky dopĺňa moderný obal. Invisible Dry aj naďalej obsahuje štvrtinu hydratačného krému a poskytuje celodennú ochranu proti poteniu. Je veľmi jemný k vašej pokožke, neobsahuje alkohol, a preto je vhodný aj k použitiu ihneď po depilácii. Laboratórne testy preukázali, že vďaka novému vylepšenému zloženiu bude po jeho aplikácii vaše podpazušie hladšie. Kozmetika značky Dove dobre vie, že ženy sú odpradávna považované za nežnejšiu polovičku ľudstva, a preto si zaslúžia špeciálnu starostlivosť.

Tmavé oblečenie a deodorant? S DOVE áno!
Tú najkrajšiu vec často nachádzame v jednoduchosti, ktorú môže reprezentovať napríklad kombinácia čiernej s bielou. Že ste sa do dnešného dňa báli obliecť si čierny svetrík kvôli možným bielym škvrnám od deodorantu? Deodorant Invisible Dry vám umožní vychutnať si čiernu eleganciu do sýtosti, pretože možnosť zanechania bielych stôp na oblečení znižuje na minimum.

Starostlivosť o pokožku s diskrétnou vôňou, priam stvorená k privítaniu jari.
Kozmetika značky Dove podporuje prirodzenosť aj v oblasti starostlivosti o pokožku. Pokožka chráni naše telo a udržuje jeho teplotu. Zároveň je ale vystavená škodlivým vplyvom prostredia, ktoré spôsobujú jej odvodňovanie a vysušovanie. Obzvlášť na miestach, kde sa holíte, je pokožka veľmi namáhaná. Podľa výskumov s každým holením odstránite aj časť z vrstvy pokožky a tú je potom potrebné zregenerovať. K tomu sa výborne hodia deodoranty / antiperspiranty Dove, pretože obsahujú 1/4 hydratačného krému a ošetrujúce látky, ktoré sú vysoko efektívne v starostlivosti o pokožku. Hydratácia pomáha pokožke uzdraviť poškodenie a prinavrátiť podpazušiu krásu, jemnosť a mäkkosť.
Pojmy deodorant a hygiena dnes už neodmysliteľne patria k sebe. Potenie je prirodzený telesný proces a potné žľazy sa nachádzajú takmer na celom tele. Deodoranty / antiperspiranty Dove poskytujú celodennú ochranu pred potením a umožňujú vám cítiť sa príjemne a čisto aj v náročných situáciách počas dňa.
Deodoranty / antiperspiranty Dove Invisible Dry majú výnimočnú, ale aj napriek tomu diskrétnu vôňu. Ľahká kvetinová vôňa skorej jari prechádza do drevitej arómy. Je len na vašom osobnom vkuse, či si zvolíte variant v spreji, tuhý deodorant alebo roll-on.

Invisible Dry v troch variantoch.
Sprej vám umožní jednoduchšie použitie vďaka nanovo upravenému mäkkému rozprašovaču, príjemnému na dotyk. Ten zároveň vyriešil častý problém - jeho vylamovaníe, po ktorom sa sprej stával nepoužiteľným. Deodorant teda môžete bez obáv vložiť do tašky či kabelky.

Tuhý deodorant bez obáv k použitiu ihneď po depilácii.
Tuhý deodorant bez obáv použite priamo po depilácii. Je vhodný aj pre citlivú pokožku, pretože nespôsobuje pálenie. Naopak má zvláčňujúci účinok a vaše podpazušie bude po pravidelnom používaní hladšie a krajšie. Unikátne tvarovaný aplikátor sa dostane presne na tie miesta, kde je potrebný. Stačí len 3-5 x prejsť v podpazuší a rovnako ako u spreja nie je nutné čakať kým na pokožke zaschne.

Aplikačná gulička - roll - on - je ergonomicky tvarovaná.
Roll – on verzia deodorantov vám tiež pomôže so starostlivosťou o práve oholenú pokožku podpazušia. Hydratuje podráždené a červené miesta a celkovo má priaznivý regeneračný vplyv. Aplikačná gulička je ergonomicky tvarovaná a dostatočne veľká, aby po niekoľkých naneseniach pokryla celé podpazušie.

Už dlhšiu dobu je cieľom značky Dove hľadať prirodzenú krásu a inšpirovať ženy k tomu, aby verili vo svoju krásu a mali zdravé sebavedomie. Deodorant Invisible Dry, so svojou bezchybnou aplikáciou, nezanecháva biele stopy a bol vyvinutý práve tak, aby toto krédo naplnil.


Diskusia k článku:

nekupil si niekto ten balicek dove spolu s holiacim strojcekom? aky je? co nanho hovorite?
Neregistrovaný - sara, 19.6.2007 16:36
kde ste kupili balicek a kolko stoji?
Neregistrovaný - mimka, 30.6.2007 14:23, mimka060(`na`)azet.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!