lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
ORANGE FASHION PREDSTAVÍ MÓDNE TRENDY NA PLESOVÚ SEZÓNU 2006

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 1.12.2005
späť
Späť

Poslať
 

Plesová sezóna už pomaly klope na dvere. Mesiac pred otváracím Plesom v opere predstavia traja renomovaní návrhári módne trendy na nastávajúcu plesovú sezónu. Druhý ročník exkluzívnej módnej prehliadky Orange Fashion sa uskutoční 6. decembra v luxusných priestoroch Café Casino Reduta. Plesové inšpirácie a trendy plesovej sezóny uvedie trojlístok slovenských a českých módnych návrhárov – Alice Abraham,  Fero Mikloško a Liběna Rochová.

Jarmila Hargašová v úlohe moderátorky a nádherné večerné róby z dielne módnych návrhárov - to všetko čaká hostí veľkolepej módnej prehliadky Orange Fashion. Pred nastávajúcou plesovou sezónou, ktorú už 7. januára 2006 otvorí Ples v opere, budú mať hostia príležitosť vidieť mužský i ženský pohľad na večerné šaty pre dámy a počuť, čo si o móde a jej trendoch myslia módni návrhári a nositeľky ich kreácií. Vybrané modely z dielne jednotlivých tvorcov predvedú aj známe dámy - Ilona Csáková a Sisa Sklovská. 

Liběna Rochová
„Odmietam zneužívať módu a chápať ju ako diktát univerzálnych trendov. Podľa mňa je móda prostriedkom pre ľudskú kreativitu a sebavyjadrenie tvorcu a nositeľa nezviazanými hranicami času.“ Týmto krédom vyjadruje svoj osobný pohľad na svet módy Liběna Rochová, známa módna návrhárka a odevná výtvarníčka, ktorú mnohí považujú za kráľovnú českých návrhárov. Na svojom konte má množstvo autorských prehliadok vo svetových metropolách. Pochváliť sa môže prácou pre film i muzikál, českú Miss, Zlatého slávika, rovnako ako pre hviezdy showbiznisu. Navrhuje napríklad pre Hanu Hegerovú, Evu Urbanovú, Hanu Ulrychovú či Luciu Bílou. Svojim alternatívnym prístupom k móde sa vždy odlišovala od ostatných a na nové cesty sa vydáva stále.

Alice Abraham
Keď mala Alice Abraham 5 rokov, rozhodla sa, že bude módnou návrhárkou. Podľa vzoru svojho otca, architekta, odmalička kreslila a maľovala. Už niekoľko rokov spolupracuje s tvárami showbiznisu ako napríklad Dara Rollins alebo Soňa Polónyiová. Pre jej tvorbu sú typické šaty bohato zdobené štrasom, korálkami, perím a flitrami, ktoré šije aj ručne. V módnej branži je už desiaty rok. V súčasnosti má jednu predajňu v Prahe a ďalšiu v Nice, zvažuje otvorenie obchodu aj v Bratislave.

Fero Mikloško
Obľúbený slovenský módny dizajnér sa na Orange Fashion predstaví už po druhýkrát. „Mojej tohtoročnej kolekcii šiat budú dominovať výrazné kvetinové motívy, prezdobené flitrami a bižutériou, tentoraz v kombinácii s drahými kožušinami namiesto štól“, prezradil Fero Mikloško. Jeho modely nosia napríklad Zdena Studenková, Marianna Ďurianová, Soňa Müllerová, Alena Heribanová, Oľga Záblacká.

Zo zákulisia
O modelky v zákulisí sa bude starať Martin Horňanský, ktorý pôsobil ako kaderník a vizážista v Amerike. Jeho rukami prešli Naomi Campbell, Linda Evangelista, Cindy Crawford, Drew Barrymore, Sean Penn a dva a pol roka strihal a líčil herečku Sharon Stone. Práve on bol autorom jej krátkeho účesu, ktorý zaznamenal celý svet. Spolu s ním sa o krásny výzor modeliek postará vizážistka Katka Kmecová.

Orange Fashion nebude len o móde, svojou hudbou hostí počas večera poteší formácia Saint Privat & DJ Waldeck. Šarmantná francúzska speváčka a rakúsky hudobník prenesú svojou tvorbou všetkých prítomných do sveta Bossa-Novy a Jazzu.

VI. ples v opere
Plesovú sezónu roku 2006 otvorí v historických priestoroch Slovenského národného divadla 7. januára VI. ples v opere. „Každý rok otvára ples v opere úderom na gong významná zahraničná hviezda. Sme poctení, že na blížiacom sa plese privítame ďalšiu speváčku svetového mena, Gabrielle. Verím, že jej pohodové piesne a čarokrásny hlas zabavia všetkých prítomných hostí,“ hovorí Andrea Cocherová, riaditeľka pre komunikáciu a značku spoločnosti Orange Slovensko, ktorá je hostiteľom plesu v opere. Medzi účinkujúcimi sa predstaví aj škótsky spevák Jimmy Somerville. Večerom bude sprevádzať Kamila Magálová. Režisérom plesu je choreograf Ján Ďurovčík a o architektonickú úprav priestorov sa postará architekt Miloš Pietor.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!