lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
2 tém, a 8 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Nedeľa, 09. August, , Dnes oslavuje Lubomíra
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Cheesecake s jahodami - Vykúzlite tú správnu vianočnú atmosféru s RACIOm

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 3.12.2012
späť
Späť

Poslať
 

Na vianočné sviatky, považované za najkrajšie dni v roku, sa tešia snáď všetci z nás bez rozdielu veku. Je to aj vďaka neopakovateľnej atmosfére, keď sa po roku môžeme opäť stretnúť so svojimi blízkymi pri jednom stole. Ak sa chcete aj vy popýšiť chutnými a pritom originálnymi vianočnými a silvestrovskými pochúťkami, inšpirujte sa netradičnými receptami, ktoré potešia nielen vaše oči, ale aj chuťové poháriky a vyčaria tú správnu sviatočnú atmosféru.

 

 

Cheesecake s jahodami

4 porcie

Doba prípravy: cca 60 minút

 

Potrebujeme

Korpus:

  • 1 balenie Raciolky mliečno-kakaové RACIO
  • 25 g masla

Plnka:

  • 200 g krémového syra
  • 50 g kryštálového cukru
  • 1 vajce
  • ½ vanilkového lusku
  • 20 g kyslej smotany

Poleva:

  • 20 g kyslej smotany
  • 5 g práškového cukru

Zdobenie:

  • čerstvé jahody

 

Postup:

  1. Raciolky podrvíme v mixéri nadstavcom na sekanie zeleniny. Pri miešaní pridáme zmäknuté maslo. Túto zmes natlačíme do formy, v ktorej budeme koláčik piecť.
  2. Krémový syr vymiešame spolu s kryštálovým cukrom, pridáme vajce, jadierka z vanilkového lusku a kyslú smotanu. Celú zmes dobre vymiešame a nalejeme na utlačený korpus.
  3. Pečieme vo vodnom kúpeli (ponorená forma vo vode do 1/3) pri teplote 160 °C. Po 10 min. znížime teplotu na 110 °C a pečieme ďalších 30 minút.
  4. Koláčik necháme vychladnúť aspoň 3 hodiny v chladničke a navrch nalejeme rozmiešanú kyslú smotanu s práškovým cukrom. Nakoniec ho ozdobíme čerstvými jahodami nakrájanými na jemné prúžky.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
LADY emailom
V prípade že máte záujem pravidelne odoberať spravodajstvo z nášho servera, prosím zadajte vašu e-mailovú adresu a stlačte tlačítko Prihlás.

 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!