lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zabudnite na vypadávanie vlasov, máme predsa kofeín!

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 16.12.2010
späť
Späť

Poslať
 

Že ste sa práve pousmiali pri pomyslení, že pitie kávy zastavuje vypadávanie vlasov? Isteže... Kto by sa nezasmial. Pitie lahodného čierneho moku, ktorý vás každé ráno dostane do formy pravdepodobne neovplyvní, či budete mať riedke vlasy, kúty či dokonca lysiny. Pravdou však je, že kofeín je presne tou látkou, ktorá môže byť pre vás spásou, ak vás predčasné vypadávanie vlasov postihne. Na pomoc prichádzajú nielen špeciálne šampóny či vlasové tonikum, ale aj úplná novinka na trhu, bezoplachový balzam.

 

Bezoplachový balzám Plantur39 dopĺňa rad vlasovej kozmetiky Plantur39 obsahujúcej šampón na jemné vlasy, šampón na farbené a poškodené vlasy a aktívne kapsule na výživu vlasov, všetky produkty na báze kofeínu a jeho účinku objaveného firmou Dr. Kurt Wolff.

Kofeín totiž efektívne spomaľuje vlasový cyklus (život vlasu od vzniku vlasovej cibuľky po jeho vypadnutie), teda predlžuje životnosť vlasu, ktorá se s postupujúcim vekom alebo rôznymi hormonálnymi či metabolickými zmenami skracuje. 

 

Čo spôsobuje vypadávanie vlasov?

Každý vlasový folikul prejde vlasovým cyklom v priebehu ľudského života 10 - 20 krát. V priemere trvá vlasový cyklus 2 – 7 rokov a od jeho dĺžky závisí, ako dlho je možné uchovať si na hlave vlasy. Príčiny vypadávania vlasov môžu byť  rôzne - baktériové, hormonálne i psychické, najvýznamnejším faktorom vypadávania vlasov je však aktivita mužských pohlavných hormónov – testosterónu, ktorý majú  v určitom množstve aj ženy. A tu je pes zakopaný. Zjednodušene povedané, testosterónu môžeme „ďakovať“ za to, že sa v konečnom dôsledku oslabujú vlasové cibuľky, postupne odumierajú a vlasy vypadávajú.

 

Kofeínon proti testosterónu

 Kozmetika radu Plantur39 účinne bojuje proti vypadávaniu vlasov  pomocou  preukázaných stimulačných  účinkoch kofeínu na vlasové folikuly.

Okrem toho pôsobia rodukty Plantur39 aj revitalizačne a výživne, pretože obsahujú sójové fytoflavonoidy dodávajúce vlasom energiu, zinok - najdôležitejší stopový prvok pre vlasy, exrakt z bieleho čaju  pohlcujúci voľné radikály a niacín podporujúci krvný obeh vo vlasovej pokožke.   

 

Bezoplachový balzam Plantur 39...

... je úplnou novinkou na slovenskom trhu. Pomáha pri rozčesávaní vlasov bez nutnosti následného opláchnutia a podporuje účinok ostatných produktov radu Plantur 39. Obsahuje hydratačný komplex s pantenolom, ktorý zlepšuje štruktúru vlasov a dodáva im objem           a pevnosť. Je vhodný predovšetkým pre jemné a lámavé vlasy. Jemný fluid vmasírujte  po umytí do vlhkých, uterákom vysušených vlaso a už neumývajte.

 

Ešte zopár tipov pre  zdravé a žiarivé vlasy, by ste si mali osvojiť aj niekoľko užitočných rád: Používajte šampón, ktorý je určený pre váš typ vlasov, či už ide o jemné, lámavé alebo farbené vlasy. Ak sa rozhodujete, akú vlasovú masku či stylingové prípravky zvoliť, platí rovnaké pravidlo. A čo je tiež dôležité, je pravidelná návšteva vašej kaderníčky. Najmenej raz za dva mesiace si nechajte zastrihnúť končeky vlasov. Budú mať vzdušnejší a svieži vzhľad.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!