lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Slovák autorom dizajnu kávovaru NESCAFÉ DOLCE GUSTO

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 14.9.2012
späť
Späť

Poslať
 

Výrobcovia kávovaru NESCAFÉ DOLCE GUSTO vyhlásili celoeurópsku súťaž o návrh dizajnu na  obľúbený kávovar. Víťazný návrh bude realizovaný a dostupný na trhu v limitovanej edícii na jar 2013.

NESCAFÉ DOLCE GUSTO vyhlasuje prvý ročník celoeurópskej súťaže:  Euro Design Contest.  Unikátny a jedinečný projekt spojí na sociálnej sieti www.facebook.com  všetkých súťažiacich, ale i fanúšikov značky NESCAFÉ DOLCE GUSTO z 19 krajín.

Do súťaže sa môže prihlásiť ktokoľvek nad 18 rokov. Úlohou je navrhnúť dizajn nového prístroja NESCAFÉ DOLCE GUSTO Melody 3 play&select.

Prihlásenie do súťaže je veľmi jednoduché. Súťažiaci sa najskôr stane fanúšikom značky na http://www.facebook.com/dolcegustoczsk.  Na stránke si vyberie jeden z dvoch spôsobov návrhu: buď vytvorí návrh pomocou špeciálnej aplikácie priamo na facebooku, alebo po stiahnutí základného obrázku navrhne dizajn pomocou vlastného grafického softvéru.

Súťaž je rozdelená do dvoch etáp: prvá etapa prebehne na národnej úrovni od 10. septembra 2012 do 14.októbra 2012. Všetky návrhy budú hodnotiť ostatní návštevníci stránky pomocou “like”. Fanúšikovia vyberú 10 najlepších dizajnérov,z ktorých odborná porota nakoniec vyberie jeden najlepší, ktorý bude reprezentovať našu krajinu na veľkom európskom  finále v Miláne.

Súťaž je pre mladých, talentovaných, zatiaľ „nenájdených“ umelcov. Dizajnérska súťaž, ktorá nie je limitovaná vekom, vzdelaním, postavením, vierovyznaním je určená pre všetkých, ktorí chcú skúsiť niečo nové. Jedine čo vám nesmie chýbať, je chuť pracovať a prezentovať svoj návrh.

Druhé medzinárodné kolo bude prebiehať  od  22. októbra 2012  do 10. novembra 2012. Záverečné vyhodnotenie sa bude konať 11. novembra 2012 v Miláne v Taliansku.  Víťazný návrh sa  bude vyrábať v limitovanej  edícii na jar v roku 2013. Finále budete môcť sledovať naživo online na FB profile NESCAFÉ Dolce Gusto CZ/SK na adrese http://www.facebook.com/dolcegustoczsk

Dizajnéri budú navrhovať dizajn kávovaru NESCAFÉ DOLCE GUSTO Melody 3 s ovládaním play&selcet-, čo znamená automatické zastavenie toku vody cez kapsulu podľa odporúčania, alebo podľa chute spotrebiteľa. Ovládacie koliesko „mouse wheel“  slúži na  nastavenie intenzity chute nápoja  nielen podľa odporúčaného dávkovania, ktoré je naznačené na každej škatuľke i kapsule, ale zároveň si spotrebiteľ môže každý nápoj personalizovať, teda pridať / ubrať vodu podľa svojho vlastného gusta, čo je na trhu kapsulových systémov bezkonkurenčná výhoda.

 

Kávovary NESCAFÉ DOLCE GUSTO spájajú inteligentnú technológiu v kombinácii  s inovatívnym dizajnom. Kávovary sa vyznačujú  spoľahlivosťou, nízkou poruchovosťou, rýchlosťou, čistou prípravou nápoja. Vynikajú medzi konkurenčnými výrobkami výstupným tlakom čerpadla 15 barov, bezkonkurenčnou ponukou nielen teplých, ale aj studených nápojov a širokou paletou nápojov, ktorá dnes umožňuje pripraviť až 27  rôznych nápojových  špecialít.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!