lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 13 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 22 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 24. September, , Dnes oslavuje Luboš/Lubor
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Špízové špásovanie alebo Škola grilovania s novinkami HYZA

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 14.5.2012
späť
Späť

Poslať
 

Grilovanie jednoducho milujeme! Príjemné posedenie s rodinou či priateľmi na terase alebo v záhrade a dobré jedlo – to je skvelý relax uprostred kolotoča každodenných povinností.  Do školy grilovania s novinkami HYZA sa nemusíte zapisovať, jednoducho „špízujte“ s nami. Vyskúšajte naše nové tipy, chute, recepty a stanete sa hviezdou všetkých letných gril párty!

HYZA vie, ako na to:

1.      Základom úspešného grilovania je správne vyčistený gril. Pár kvapiek oleja na rošte dokáže zázrak - špízy sa neprilepia.

2.      Máte namiesto ihlíc drevené špajdle? Namočte ich na hodinu do vody,  aby sa nepripaľovali .

3.      Na špízy je najvhodnejšie čerstvé marinované kuracie mäso – prepečie sa naraz so zeleninou.

4.      Ako na to? Jednoducho:  klobásky a marinované kuracie rezne nakrájate na menšie kúsky. Striedavo napichujete mäso, nahrubšie nakrájanú zeleninu, hríby, prípadne prerastenú slaninku.

5.       Všetky dobroty na grilovacej ihle by mali byť približne rovnaké, aby sa rovnako prepiekli.

6.       Ku kuraciemu mäsu a klobáskam sú najchutnejšie  farebné papriky, cuketa, cibuľa, cherry paradajky, menšie  šampiňóny.

7.      Špízy môžete grilovať  na grilovacej miske, ktorá zachytí šťavu – nebudú sa pripekať .

8.      Ak nemáte grilovacie ihly či špajdle, môžete pripraviť  z kúskov kuracieho mäsa a zeleniny malé balíčky živánskej pečienky (pridajte na kolieska nakrájané zemiaky a slaninku).

9.      Marinované kuracie rezne môžete nakrájať na obdĺžniky, vlnovite ich napichnúť na grilovaciu ihlu a grilovať samostatne.

10.  Chcete si gril párty užiť? Zostavte správne menu!  Najrýchlejšie sa ugrilujú klobásky a špízy, potom kuracie rezne, krídelká a najdlhšie si počkáte na horné stehná.

Triky grilmajstrov:

ü  Grilujte len čerstvé marinované mäso, rozmrazené obsahuje vodu a nie je také chutné.

ü  Kuracie prsia sa skôr ugrilujú, ak ich predtým jemne naklepete.

ü  Mäso nepodávajte z grilu rovno na tanier – nechajte ho chvíľu na okraji grilu, vlákna sa uvoľnia a šťava sa vpije do mäsa.

ü  Nasypte na pahrebu čerstvé alebo sušené bylinky,  krásne prevoňajú grilované mäso.

 

Novinky na skvelú grilovačku:

HYZA Sedliacka Gril klobáska, Cesnaková Gril klobáska – hydinové klobásky naštartujú vaše chuťové poháriky hneď v úvode gril párty. Sedliacku klobásku ocenia najmä milovníci tradičnej príchute s rascou,  Cesnaková má príchuť cesnaku a cibuľky. Klobásky sú v špeciálnom črievku,  ktoré netreba šúpať, len opiecť z oboch strán a gurmánska maškrta je hotová.

Balenie 400 g postačí na rozbeh správnej grilovačky. A zároveň ulahodí tým, ktorým sa nechce čakať, kým sa ugriluje mäsko.

 

HYZA Grilovačka mexická, poľovnícka, zbojnícka, grécka – marinované kuracie diely v praktickej miske vám uľahčia prípravu – môžete ich bez akejkoľvek úpravy hneď grilovať.  Na túto grilovaciu sezónu sme pre všetkých grilmajstrov pripravili 4 druhy marinád: mexickú, poľovnícku, zbojnícku a grécku. Mexická  marináda je určená pre milovníkov pikantnejších príchutí. Ak zatúžite po vôni a chuti čerstvých lesných hríbov, Poľovnícka marináda je pre vás tou najlepšou voľbou. Zbojnícka marináda vás príjemne prekvapí príchuťou papriky a rajčín, ktoré boli starostlivo dopestované a vyberané. Grécka  vám pripomenie  exotickú príchuť karí korenia. 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
LADY emailom
V prípade že máte záujem pravidelne odoberať spravodajstvo z nášho servera, prosím zadajte vašu e-mailovú adresu a stlačte tlačítko Prihlás.

 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!