lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Sila vitamínov pre zdravo vyzerajúce vlasy

  Spracoval(a) : MM
Dátum : 3.2.2011
späť
Späť

Poslať
 

Exotické superovocie je súčasným hitom, ktorý plní regále našich supermarketov. Výnimočné ovocie ako brusnice, acai, granátové jablká a goji  voláme “super”, pretože sú bohatým zdrojom vitamínov a živín. Vďaka svojmu exotickému pôvodu (ako napr. Brazília či Himaláje) obsahujú, na rozdiel od bežného ovocia a zeleniny, vysoké množstvá jedinečných zložiek s výnimočnými výživnými účinkami. Vlasoví experti Schwarzkopf & Henkel teraz prinášajú vitamínovú silu superovocia aj našim vlasom. Vytvorili nový rad trendových výrobkov starostlivosti o vlasy, ktoré obsahujú vitamíny a živiny superovocia. Nový rad Schauma Superfruit tak počas zimného obdobia prinavráti vyčerpaným a nevýrazným vlasom oslnivý lesk.

Nový rad Schauma Superfruit Nutrition poskytuje suchým a vyčerpaným vlasom špeciálnu, extra vyživujúcu starostlivosť. Jemná krémová receptúra s výťažkami superovocia, konkrétne brusníc a bobulí acai, regeneruje vlasy tým, že im dodáva dôležité živiny a vitamíny pre obnovenie ich prirodzenej krásy počas dlhých a chladných zimných mesiacov.

Najpopulárnejším superovocím sú pravdepodobne bobule acai, ktoré pochádzajú z tropického podnebia Brazílie. Sú tiež známe ako “ovocie krásy“, keďže sú bohatým zdrojom silných antioxidantov, ktoré podporujú zdravie buniek a pokožky. Brusnice taktiež obsahujú antioxidanty a Vitamín C a sú vysoko cenené po celom svete pre ich liečivé účinky.   

Od januára 2011 nový šampón (250ml, 400ml) a kondicionér (200ml) z radu Schauma Superfruit Nutrition omladia vaše vlasy a dodajú im nádherný lesk a pružnosť. Nový rad tiež prináša   kondicionér v spreji (200ml), ktorý môžete nechať vo vlasoch bez opláchnutia pre  extra intenzívnu starostlivosť a nový kondicionér v spreji Schauma Superfruit Nutrition vytvorený špeciálne na suché a nevýrazné vlasy pre okamžitú starostlivosť a pružnosť.

Pre tých, ktorí chcú prekonať zimné mesiace s intenzívnou starostlivosťou o vlasy, ponúka  Schauma dva ďalšie varianty kondicionéru v spreji. Okrem kondicionéru v spreji Schauma Superfruit Nutrition vytvorili experti Schauma aj: 

·         Kondicionér v spreji Schauma Silk Comb je určený špeciálne pre ťažko rozčesateľné  vlasy. Obsahuje proteíny hodvábu, ktoré vlasom prinavrátia žiarivý lesk a vitalitu. Aj tie najneposlušnejšie vlasy tak rozčešete s ľahkosťou. 

·         Kondicionér v spreji Schauma regenerácia a starostlivosť bol vytvorený pre suché a poškodené vlasy. Receptúra s bambuckým maslom a výťažkom z kokosového orecha poskytuje okamžitú starostlivosť a vlasy sa po jeho použití ľahko rozčesávajú.

Nový rad Schauma Superfruit & Vitamin poskytuje regeneračnú starostlivosť pre zdravo vyzerajúce vlasy s nádherne prirodzeným leskom. Vysokoúčinná receptúra so zložkami superovocia, konkrétne granátového jablka a goji, obsahuje vitamíny a vzácne živiny a zároveň si vás podmaní svojou lahodnou ovocnou vôňou.

Šťava z granátového jablka je po stáročia cenená pre jej zdraviu prospešné vlastnosti. Goji je tiež jedným z najobľúbenejších “superovocí”. Rastie v Číne, Mongolsku a Tibete a obsahuje jedinečné živiny, ktoré nenájdete v žiadnom inom ovocí. V Číne ho bylinkári používajú už po tisícročia. 

Nový rad Schauma Superfruit & Vitamin je od januára 2011 dostupný vo väčšine predajní ako šampón (250ml, 400ml) a kondicionér (200ml). 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!