Sila vitamínov pre zdravo vyzerajúce vlasy
Autor(ka) : MM
Dátum a čas : 3.2.2011 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Exotické superovocie je súčasným hitom, ktorý plní regále našich supermarketov. Výnimočné ovocie ako brusnice, acai, granátové jablká a goji voláme “super”, pretože sú bohatým zdrojom vitamínov a živín. Vďaka svojmu exotickému pôvodu (ako napr. Brazília či Himaláje) obsahujú, na rozdiel od bežného ovocia a zeleniny, vysoké množstvá jedinečných zložiek s výnimočnými výživnými účinkami. Vlasoví experti Schwarzkopf & Henkel teraz prinášajú vitamínovú silu superovocia aj našim vlasom. Vytvorili nový rad trendových výrobkov starostlivosti o vlasy, ktoré obsahujú vitamíny a živiny superovocia. Nový rad Schauma Superfruit tak počas zimného obdobia prinavráti vyčerpaným a nevýrazným vlasom oslnivý lesk.

Exotické superovocie je súčasným hitom, ktorý plní regále našich supermarketov. Výnimočné ovocie ako brusnice, acai, granátové jablká a goji  voláme “super”, pretože sú bohatým zdrojom vitamínov a živín. Vďaka svojmu exotickému pôvodu (ako napr. Brazília či Himaláje) obsahujú, na rozdiel od bežného ovocia a zeleniny, vysoké množstvá jedinečných zložiek s výnimočnými výživnými účinkami. Vlasoví experti Schwarzkopf & Henkel teraz prinášajú vitamínovú silu superovocia aj našim vlasom. Vytvorili nový rad trendových výrobkov starostlivosti o vlasy, ktoré obsahujú vitamíny a živiny superovocia. Nový rad Schauma Superfruit tak počas zimného obdobia prinavráti vyčerpaným a nevýrazným vlasom oslnivý lesk.

Nový rad Schauma Superfruit Nutrition poskytuje suchým a vyčerpaným vlasom špeciálnu, extra vyživujúcu starostlivosť. Jemná krémová receptúra s výťažkami superovocia, konkrétne brusníc a bobulí acai, regeneruje vlasy tým, že im dodáva dôležité živiny a vitamíny pre obnovenie ich prirodzenej krásy počas dlhých a chladných zimných mesiacov.

Najpopulárnejším superovocím sú pravdepodobne bobule acai, ktoré pochádzajú z tropického podnebia Brazílie. Sú tiež známe ako “ovocie krásy“, keďže sú bohatým zdrojom silných antioxidantov, ktoré podporujú zdravie buniek a pokožky. Brusnice taktiež obsahujú antioxidanty a Vitamín C a sú vysoko cenené po celom svete pre ich liečivé účinky.   

Od januára 2011 nový šampón (250ml, 400ml) a kondicionér (200ml) z radu Schauma Superfruit Nutrition omladia vaše vlasy a dodajú im nádherný lesk a pružnosť. Nový rad tiež prináša   kondicionér v spreji (200ml), ktorý môžete nechať vo vlasoch bez opláchnutia pre  extra intenzívnu starostlivosť a nový kondicionér v spreji Schauma Superfruit Nutrition vytvorený špeciálne na suché a nevýrazné vlasy pre okamžitú starostlivosť a pružnosť.

Pre tých, ktorí chcú prekonať zimné mesiace s intenzívnou starostlivosťou o vlasy, ponúka  Schauma dva ďalšie varianty kondicionéru v spreji. Okrem kondicionéru v spreji Schauma Superfruit Nutrition vytvorili experti Schauma aj: 

·         Kondicionér v spreji Schauma Silk Comb je určený špeciálne pre ťažko rozčesateľné  vlasy. Obsahuje proteíny hodvábu, ktoré vlasom prinavrátia žiarivý lesk a vitalitu. Aj tie najneposlušnejšie vlasy tak rozčešete s ľahkosťou. 

·         Kondicionér v spreji Schauma regenerácia a starostlivosť bol vytvorený pre suché a poškodené vlasy. Receptúra s bambuckým maslom a výťažkom z kokosového orecha poskytuje okamžitú starostlivosť a vlasy sa po jeho použití ľahko rozčesávajú.

Nový rad Schauma Superfruit & Vitamin poskytuje regeneračnú starostlivosť pre zdravo vyzerajúce vlasy s nádherne prirodzeným leskom. Vysokoúčinná receptúra so zložkami superovocia, konkrétne granátového jablka a goji, obsahuje vitamíny a vzácne živiny a zároveň si vás podmaní svojou lahodnou ovocnou vôňou.

Šťava z granátového jablka je po stáročia cenená pre jej zdraviu prospešné vlastnosti. Goji je tiež jedným z najobľúbenejších “superovocí”. Rastie v Číne, Mongolsku a Tibete a obsahuje jedinečné živiny, ktoré nenájdete v žiadnom inom ovocí. V Číne ho bylinkári používajú už po tisícročia. 

Nový rad Schauma Superfruit & Vitamin je od januára 2011 dostupný vo väčšine predajní ako šampón (250ml, 400ml) a kondicionér (200ml). 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.