lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zemiakové slávnosti na zámku Chateu Herálec Boutique Hotel & Spa by L´OCCITANE*****

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 9.10.2014
späť
Späť

Poslať
 

Vysočanský kraj, lokálne bio suroviny a originálne recepty sú zárukou jedinečných októbrových slávností na zámku Chateau Herálec Boutique Hotel & Spa by L´OCCITANE*****. V hlavnej úlohe zemiaky! Hrdinami zámockého varenia, dobrôt a predovšetkým dokonalých chutí sú domáce zemiaky dopestované priamo na poliach pri kúzelnom vysočanskom zámku. Tradičné zemiakové placky, opekané zemiaky, zemiakové pyré a ďalšie osvedčené i originálne  kulinárske dobroty zaplavia nádvorie zámku Chateau Herálec. Príďte a vychutnajte si zemiaky v kraji plnom zemiakov inak. Kulinárskym bonusom sú zároveň zámocké kurzy varenia, ktoré zdokonalia a naštartujú kuchárske znalosti každého návštevníka. Lokálne bio výrobky sú základom zámockej kuchyne a celý koncept prípravy chutných jedál je založený na tradičnej českej kuchyni s dotykom modernej gastronómie. Zo zámku Chateau Herálec budú zemiakové recepty rozvoniavať priamo až k vám! Pre každého návštevníka je navyše pripravený chutný darček. Pozývame vás na originálne dni plné chutí!

http://www.chateauheralec.com/bramborove-slavnosti-na-zamku-chateau-heralec

http://cs-cz.facebook.com/pages/Chateau-Her%C3%A1lec/382437138523849

Virtuálnu prehliadku zámku nájdete na www.chateauheralec.com.

 

O zámku Chateau Herálec:

5 hviezdičkový boutique hotel Chateau Herálec Boutique Hotel & Spa by L´OCCITANE***** je symbolom kvality, luxusu, súkromia a výnimočnosti. Zámok s novogotickými prvkami z 13. storočia je zapísaný do zoznamu národných kultúrnych pamiatok ČR a je jedným z najkrajších českých zámkov.   

 

Zámocký hotel ponúka luxus päťhviezdičkového štandardu, unikátne designové ubytovanie a exkluzívny servis. Nachádza sa v pomyselnom strede Európy, v srdci českej Vysočiny, v regióne s najväčším výskytom historických pamiatok UNESCO a uprostred takmer nedotknutej prírody českej Vysočiny. Má vynikajúcu polohu s priamym prístupom po diaľnici D1, v dostupnom zázemí medzinárodných letísk v Prahe, v Brne a vo Viedni a tiež s možnosťou pristávania helikoptérou v exteriéry zámku. 

 
Boutique hotel Chateau Herálec je určený širokej verejnosti, ktorá vyhľadáva služby na najvyššej úrovni pod jednou strechou, a tiež manažérom a podnikateľom, ktorí môžu prostredníctvom konceptu klubových aktivít rozvíjať na zámku svoje podnikateľské aktivity, tráviť voľný čas v súkromí a podporovať svoj zdravý životný štýl.

  

Chateau Herálec ponúka svojim klientom exkluzívne ubytovacie kapacity vrátane kráľovského a prezidentského apartmánu, priestory pre spoločenské, konferenčné a pracovné stretnutia, športové centrum s golfovým trenažérom, wellness a spa, ktoré sa nachádza v južnom krídle a je prvé svojho typu v Čechách. Reštaurácia, bar s archívnou vínnou pivnicou. Výnimočnú atmosféru priamo na zámku dopĺňa kaplnka sv. Anny s dych berúcim oratóriom.

 Zámok obklopuje anglický park z 18. storočia a pre tých, ktorí vyhľadávajú aktívny pobyt, radi spoznávajú krásy prírody a chcú z nej načerpať energiu, ponúka prostredníctvom Knihy zážitkov nezabudnuteľné chvíle a adrenalín: jazdu hotelovým kabrioletom, let balónom, let vrtuľníkom, golfový trenažér, aquazorbing, psie záprahy, stavanie iglu, cykloturistiku, tradičný hon a ďalšie aktivity.

Pre návštevníkov ponúka zámocký hotel Chateau Herálec zenovú oázu, v ktorej strávia svoj pobyt v absolútnom súkromí a ničím nerušenom kľude. Špecialitou Chateau Herálec je unikátna zbierka značkových francúzskych vín z oblasti Bordeaux, jedna z najväčších zbierok tohto druhu v Čechách a delikátna zámocká gastronómia z výlučne čerstvých lokálnych surovín bez chemických prísad a dochucovadiel.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!