Zemiakové slávnosti na zámku Chateu Herálec Boutique Hotel & Spa by L´OCCITANE*****
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 9.10.2014 00:00
Kategória : Cestovanie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Vysočanský kraj, lokálne bio suroviny a originálne recepty sú zárukou jedinečných októbrových slávností na zámku Chateau Herálec Boutique Hotel & Spa by L´OCCITANE*****. V hlavnej úlohe zemiaky!

Vysočanský kraj, lokálne bio suroviny a originálne recepty sú zárukou jedinečných októbrových slávností na zámku Chateau Herálec Boutique Hotel & Spa by L´OCCITANE*****. V hlavnej úlohe zemiaky! Hrdinami zámockého varenia, dobrôt a predovšetkým dokonalých chutí sú domáce zemiaky dopestované priamo na poliach pri kúzelnom vysočanskom zámku. Tradičné zemiakové placky, opekané zemiaky, zemiakové pyré a ďalšie osvedčené i originálne  kulinárske dobroty zaplavia nádvorie zámku Chateau Herálec. Príďte a vychutnajte si zemiaky v kraji plnom zemiakov inak. Kulinárskym bonusom sú zároveň zámocké kurzy varenia, ktoré zdokonalia a naštartujú kuchárske znalosti každého návštevníka. Lokálne bio výrobky sú základom zámockej kuchyne a celý koncept prípravy chutných jedál je založený na tradičnej českej kuchyni s dotykom modernej gastronómie. Zo zámku Chateau Herálec budú zemiakové recepty rozvoniavať priamo až k vám! Pre každého návštevníka je navyše pripravený chutný darček. Pozývame vás na originálne dni plné chutí!

http://www.chateauheralec.com/bramborove-slavnosti-na-zamku-chateau-heralec

http://cs-cz.facebook.com/pages/Chateau-Her%C3%A1lec/382437138523849

Virtuálnu prehliadku zámku nájdete na www.chateauheralec.com.

 

O zámku Chateau Herálec:

5 hviezdičkový boutique hotel Chateau Herálec Boutique Hotel & Spa by L´OCCITANE***** je symbolom kvality, luxusu, súkromia a výnimočnosti. Zámok s novogotickými prvkami z 13. storočia je zapísaný do zoznamu národných kultúrnych pamiatok ČR a je jedným z najkrajších českých zámkov.   

 

Zámocký hotel ponúka luxus päťhviezdičkového štandardu, unikátne designové ubytovanie a exkluzívny servis. Nachádza sa v pomyselnom strede Európy, v srdci českej Vysočiny, v regióne s najväčším výskytom historických pamiatok UNESCO a uprostred takmer nedotknutej prírody českej Vysočiny. Má vynikajúcu polohu s priamym prístupom po diaľnici D1, v dostupnom zázemí medzinárodných letísk v Prahe, v Brne a vo Viedni a tiež s možnosťou pristávania helikoptérou v exteriéry zámku. 

 
Boutique hotel Chateau Herálec je určený širokej verejnosti, ktorá vyhľadáva služby na najvyššej úrovni pod jednou strechou, a tiež manažérom a podnikateľom, ktorí môžu prostredníctvom konceptu klubových aktivít rozvíjať na zámku svoje podnikateľské aktivity, tráviť voľný čas v súkromí a podporovať svoj zdravý životný štýl.

  

Chateau Herálec ponúka svojim klientom exkluzívne ubytovacie kapacity vrátane kráľovského a prezidentského apartmánu, priestory pre spoločenské, konferenčné a pracovné stretnutia, športové centrum s golfovým trenažérom, wellness a spa, ktoré sa nachádza v južnom krídle a je prvé svojho typu v Čechách. Reštaurácia, bar s archívnou vínnou pivnicou. Výnimočnú atmosféru priamo na zámku dopĺňa kaplnka sv. Anny s dych berúcim oratóriom.

 Zámok obklopuje anglický park z 18. storočia a pre tých, ktorí vyhľadávajú aktívny pobyt, radi spoznávajú krásy prírody a chcú z nej načerpať energiu, ponúka prostredníctvom Knihy zážitkov nezabudnuteľné chvíle a adrenalín: jazdu hotelovým kabrioletom, let balónom, let vrtuľníkom, golfový trenažér, aquazorbing, psie záprahy, stavanie iglu, cykloturistiku, tradičný hon a ďalšie aktivity.

Pre návštevníkov ponúka zámocký hotel Chateau Herálec zenovú oázu, v ktorej strávia svoj pobyt v absolútnom súkromí a ničím nerušenom kľude. Špecialitou Chateau Herálec je unikátna zbierka značkových francúzskych vín z oblasti Bordeaux, jedna z najväčších zbierok tohto druhu v Čechách a delikátna zámocká gastronómia z výlučne čerstvých lokálnych surovín bez chemických prísad a dochucovadiel.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.