lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nová kniha Advent a Vianoce rozširuje jedinečnú sériu kníh Pečieme s láskou

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 22.10.2016
späť
Späť

Poslať
 

Každá ďalšia zapálená sviečka na adventnom venčeku nám všetkým pripomína, že sa pomaly blížia najkrajšie sviatky roka – Vianoce. Avšak tým najpríjemnejším dôkazom príchodu Vianoc je omamná vôňa vianočného pečiva, ktorá sa v našich domoch rozlieha už od začiatku adventu. Bez vanilkových rožkov či medovníkov by to predsa neboli tie pravé Vianoce! Pre tých, ktorí sa chcú pustiť do pečenia po prvý raz, ale aj pre skúsené gazdinky, ktoré by rady vyskúšali niečo iné, zaujímavé, prichádza nová kniha plná úžasných receptov Advent a Vianoce zo série Pečieme s láskou od Dr.Oetker.

54 receptov pre voňavý domov počas Vianoc

Adventné múčniky, sviatočné torty, rolády či vianočné drobné pečivo – kniha plná inšpiratívnych, moderných ale i tradičných vianočných receptov na všetky tieto dobroty je už tu. To všetko vo veľkom formáte, s prehľadným popisom receptov a pútavým dizajnom s krásnymi lákavými fotografiami. Všetky recepty navyše prešli rukami skúsených cukrárov v Skúšobnej kuchyni Dr.Oetker.

Potešte ňou aj svojich blízkych

Keďže k Vianociam patrí aj krásna tradícia rozdávania darčekov, kniha receptov Advent a Vianoce zo série Pečieme s láskou od Dr.Oetker môže byť milým prekvapením pod vianočný stromček pre vašu mamičku, manželku, dcéru, sestru, babičku alebo kamarátku. Kúpou tejto knihy sa nemôžete pomýliť, pretože si v nej nájde recept tak začínajúca gazdinka, ako aj dlhoročná pekárka či cukrárka. Každý recept je totiž označený počtom báboviek podľa toho, aký je náročný.

Nechajte sa teda inšpirovať a prekvapte svojich najbližších krásnym darčekom.

 

Knihu Pečieme s láskou Advent a Vianoce je možné zakúpiť si prostredníctvom e-shopu na www.eshop.oetker.sk 


Diskusia k článku:

Okamžité úvery a financovanie. Ponúkame 100% dôverné služby na uspokojenie všetkých vašich finančných potrieb na: marcela.krejsova01@gmail.com. Rýchle a jednoduché riešenie na získanie podnikateľskej, osobnej pôžičky s veľmi flexibilnými podmienkami, ktoré sa pohybujú od 2 % do 3 % a dobou splácania od 12 do 360 mesiacov v závislosti od požadovanej sumy. Máte tiež možnosť predčasného splatenia. Zadajte svoju požiadavku a dostanete okamžitú odpoveď. Suma od 5 000 do 1 000 000 EUR. Dostanete ho maximálne do 24/48 hodín. Kontakt: marcela.krejsova01@gmail.com
Neregistrovaný - Marcela KREJSOVÁ, 28.4.2022 05:16, marcela.krejsova01(`na`)gmail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!