lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Manželstvo Beckhamovcov je skalopevné, rozvod neprichádza do úvahy

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 21.4.2004
späť
Späť

Poslať
 

Rozvod s Davidom Beckhamom (28) neprichádza pre jeho ženu Victoriu na pozadí médiami publikovaných obvinení z manželskej nevery voči jej manželovi do úvahy.
    
"Nedovolím, aby táto pobehlica zruinovala moje manželstvo," citovali dnes bulvárne noviny Sun 30-ročnú členku bývalej dievčenskej hudobnej formácie Spice Girls. Komentár sa podľa denníka vzťahoval na Rebeccu Loosovú (26). Bývalá osobná asistentka kapitána anglickej futbalovej reprezentácie a legionára v madridskom Reale bola prvá z niekoľkých mladých žien, ktoré verejne a za peniaze tvrdila, že mala aféru s atraktívnym športovcom.
    
Noviny informovali, že Beckham poprel správy z víkendu, podľa ktorých sa v slzách priznal svojej žene k najmenej dvom románikom - s Loosovou a modelkou Sarah Marbeckovou (29). "Prečo by mal priznávať niečo, čo neurobil," odpovedal na otázku novín priateľ páru. "Cíti sa ponížená, pretože o nej klebetí celý svet, avšak o rozvode nemôže byť ani reči," dodal ohľadom rozpoloženia Victorie. Ako potvrdil hovorca páru: "Ich manželstvo je skalopevné."
    
Beckhamovci v nedeľu dodatočne oslavovali v rodinnom sídle v Hartfordshire, tzv. Beckingham Palace, 30. narodeniny Victorie. Výročie narodenia pripadlo na sobotu, avšak David musel v ten deň hrať v Madride. Podľa britskej tlače dostala Victoria od muža prsteň s ružovým diamantom a k tomu náušnice v hodnote 1,5 milióna eur (60 miliónov Sk). Ešte začiatkom víkendu bolo známe, že futbalista uvažuje o podniknutí právnych krokov proti nedeľníku News of the World kvôli pokračujúcim správam o jeho údajných sexuálnych aférach. Toto periodikum bolo navyše prvé, ktoré pred dvoma týždňami prišlo s týmito informáciami o Beckhamovi.

Copyright©2004 TASR


Diskusia k článku:

Chudera Viktoria co by bez Davida robila tak nic ine jej neostava len mu to tolerovat a tvarit sa ze je vsetko ok.David nech si uziva.ked ta tupana mu to zerie.
Neregistrovaný - , 8.1.2006 15:48
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!