Manželstvo Beckhamovcov je skalopevné, rozvod neprichádza do úvahy
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 21.4.2004 00:00
Kategória : Rodina
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Rozvod s Davidom Beckhamom (28) neprichádza pre jeho ženu Victoriu na pozadí médiami publikovaných obvinení z manželskej nevery voči jej manželovi do úvahy.

Rozvod s Davidom Beckhamom (28) neprichádza pre jeho ženu Victoriu na pozadí médiami publikovaných obvinení z manželskej nevery voči jej manželovi do úvahy.
    
"Nedovolím, aby táto pobehlica zruinovala moje manželstvo," citovali dnes bulvárne noviny Sun 30-ročnú členku bývalej dievčenskej hudobnej formácie Spice Girls. Komentár sa podľa denníka vzťahoval na Rebeccu Loosovú (26). Bývalá osobná asistentka kapitána anglickej futbalovej reprezentácie a legionára v madridskom Reale bola prvá z niekoľkých mladých žien, ktoré verejne a za peniaze tvrdila, že mala aféru s atraktívnym športovcom.
    
Noviny informovali, že Beckham poprel správy z víkendu, podľa ktorých sa v slzách priznal svojej žene k najmenej dvom románikom - s Loosovou a modelkou Sarah Marbeckovou (29). "Prečo by mal priznávať niečo, čo neurobil," odpovedal na otázku novín priateľ páru. "Cíti sa ponížená, pretože o nej klebetí celý svet, avšak o rozvode nemôže byť ani reči," dodal ohľadom rozpoloženia Victorie. Ako potvrdil hovorca páru: "Ich manželstvo je skalopevné."
    
Beckhamovci v nedeľu dodatočne oslavovali v rodinnom sídle v Hartfordshire, tzv. Beckingham Palace, 30. narodeniny Victorie. Výročie narodenia pripadlo na sobotu, avšak David musel v ten deň hrať v Madride. Podľa britskej tlače dostala Victoria od muža prsteň s ružovým diamantom a k tomu náušnice v hodnote 1,5 milióna eur (60 miliónov Sk). Ešte začiatkom víkendu bolo známe, že futbalista uvažuje o podniknutí právnych krokov proti nedeľníku News of the World kvôli pokračujúcim správam o jeho údajných sexuálnych aférach. Toto periodikum bolo navyše prvé, ktoré pred dvoma týždňami prišlo s týmito informáciami o Beckhamovi.

Copyright©2004 TASR



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.