lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kurz amatérskych čarodejníc I. časť

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 13.11.2001
späť
Späť

Poslať
 

1 Keď vyberáte z banky istú sumu, alebo vám niekto vracia peniaze – vždy, ale vždy ich berte ľavou rukou. Týka sa to aj drobných, ktoré vám vydávajú v obchode.

2 Keď platíte, podávajte bankovky výlučne pravou rukou! Ak ide o veľký výdavok, pri inkasovaní zvyšku trikrát zopakujte v duchu: Vaše peniaze sú aj moje peniaze.

3 Nikdy, bez ohľadu na vašu finančnú situáciu, nehovorte: ,,To nie je nič pre mňa, to si nemôžem dovoliť.“ Tieto formulácie môžete použiť iba vtedy, ak pridáte slovo: TERAZ.

4 Využite vedu Ďalekého Východu, čiže feng šuej. Postavte sa do vchodových dverí vášho bytu, zistite, kde je najvzdialenejší ľavý kút a postavte alebo zaveste doň niečo červené. Môže to byť umelý kvet, ale ak má listy, musia byť bezpodmienečne oblé. V úlohe ,,privolávača“ peňazí sa osvedčuje aj červená váza alebo lampión.

5 Vhodné stravovanie má na prílev peňazí údajne tiež nezanedbateľný vplyv. Kedysi boli dôkazom blahobytu sýpky plné obilia. Preto do svojej stravy zaraďte celozrný chlieb a rôzne druhy obilných kaší, ako aj strukovín, najmä šošovicu.

6 Nebuďte nešťastná, že nemáte peniaze na pekné a drahé predmety. Práve naopak – pri pohľade do výkladov alebo časopisov si v duchu hovorte: ,,Áno, to je presne pre mňa!“

7 Ak stretnete človeka v núdzi, pomôžte mu aspoň drobnou sumou. V živote sa nám vráti všetko, čo sme dali iným a často sa nám to vráti mnohonásobne.

8 Zabezpečte sa pred odlivom peňazí. Vždy za sebou starostlivo zavrite dvere do toalety a zavierajte záchodovú dosku.

9 Nekúpte sa pod holým nebom bez plaviek a dokonca aj keď na to panujú ideálne podmienky, nikdy sa neopaľujte nahá. Nezabúdajte, že chudobným ľuďom sa kedysi hovorilo ,,holota“. A nahosť, čiže holota, sa môže prilepiť aj na vás práve vo finančnej sfére.

10 Vyhoďte z domu všetky deravé a roztrhané veci – prázdne škatuľky, fľašky a konzervy. Takto zničené predmety spôsobujú, že dokonca aj keď sa vám peniaze prilievajú, opäť veľmi rýchlo odtekajú energetickými otvormi v starých, deravých predmetoch.

11 Noste v peňaženke šupinku z kapra z posledného Štedrého dňa. A počas najbližšieho nezabudnite ochutnať aspoň trocha z každej potravy, pretože inak sa vám môže vyhnúť veľká šanca.

12 Ak nájdete mincu (i keď len desaťhaliernik), dýchnite naň a potom ho starostlivo uschovajte ako predpoveď budúceho finančného šťastia.

Aj keby ste sa vydali za milionára, zarábali veľa peňazí alebo zdedili po bohatom strýčkovi z Ameriky, nepodceňujte toto čarovanie. Život je zmena a nikdy neviete, čo všetko sa vám ešte zíde.


Diskusia k článku:

11. Zruste bankomatovu kartu! Prerusite retaz neprehladnych vyberov.<BR>
Neregistrovaný - Ada, 13.11.2001 14:57
12. Prestante chodiť na záchod odpad s potavy si nechajte v tele na bezodpadové spraconanie - čiže nesrať.
Neregistrovaný - Silka, 14.11.2001 00:44
silka, pravdepodobne si pripadas, ze si napisala vtipny prispevok, ale zrejme vobec nepoznas, co je humor. to si dost uboha.
Neregistrovaný - elka-telka, 14.11.2001 01:06
Milé dievčatá alebo dámy. Martina chcela zrejme týmto článkom trochu odľahčiť problém nedostatku financií a niektoré "rady" sú brané ako napr. porekadlá a príslovia. Ja sama niektoré poznám, pretože sa bežne medzi ľuďmi používajú či už humorne alebo poverčiví vážnejšie. Nevidím dôvod ako napísala Silka a elka-telka odpovede na článok vulgárnym spôsobom. Keďže som iba týždeň zapísaná na webovej stránke lady, myslela som si, že sa tu stretnem s ozajstými "lady", nie so ženami primitívnych reakcií. A k článku dodávam: celkom sa mi páčil a určite si niektoré rady vyskúšam, či fungujú. Zdravím Martinu.
Neregistrovaný - Ingrid, 14.11.2001 13:55
Diky za rady, vyskusam, mam rada taketo ftakovinky, a kde pri ziskavani penazi nepomaha tvrda drina, mozno funguje aj toto. Prave totiz potrebujem nejake mince na kabat... :-))
Neregistrovaný - evulik, 14.11.2001 16:46, evulik(`na`)pobox.sk
...a nezabudni zavrieť záchod, mne tam vypadla z vačku peňaženka - keby bol zavretý, mohlo to dopadnúť inak
Neregistrovaný - S.S., 14.11.2001 23:13
vobec nejde o vtip
Neregistrovaný - Silka, 14.11.2001 23:14
Včera som našla 10-haliernik, ofúkla som ho a vložila do peňaženky a doma ma čakala pošta, že som už na rade s vyplatením dlhopisu. Dnes si idem vyzdvihnúť peniažky. <BR>Keby som nevedela, čo je za tým, aj by som sa hádam viacej tešila. <BR>Z.
Neregistrovaný - zdenka, 27.11.2001 14:41
Pravdaže funguje.<BR>Dnes ma od rána svrbí ľavá dlaň.<BR>Pozrim na stole do kalendára...je 28. To mi z AGW posielajú výnosy na môj účet!!! Škoda že tak málo. <BR>:-))))))))))))))))))))))))))))))))<BR>Jan
Neregistrovaný - jan, 28.11.2001 09:29, pelech(`na`)dmd.sk
nekúpala, lebo som za ten svet nemohla nájsť plavky a ajhľa! Našla som peňaženku. Bolo v nej 150 000 SK, 450 DM a 5000 CAD. Aj lístoček od opravy hodiniek ROLLEX s adresou: Ján Brloh, Trenčín, Soblahovská 77. Čo myslíte, stačí ak zavolám do rádia TWIST, alebo mám aj do Slovenského rozhlasu, aby mu zahrali peknú pesničku ?
Neregistrovaný - nena, 28.11.2001 11:41, nena(`na`)post.sk
Myslím, že toho chudáčika poteší pekná pesnička. <BR>Najradšej má tú Peňeži, peňeži, čo mám s vami robic...<BR>:-))))))))<BR>Jan
Neregistrovaný - jan, 28.11.2001 18:10, pelech(`na`)dmd.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!