Kurz amatérskych čarodejníc I. časť
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 13.11.2001 13:50
Kategória : Dokonalá
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Ako dosiahnuť finančný úspech? Keď už žena stratí všetky zbrane, zostáva jej ešte čarovanie. Vraví sa, že peniaze nedávajú šťastie, ale každý z nás vie, že život je omnoho príjemnejší a jednoduchší, ak ich máme dostatok alebo aspoň toľko, koľko treba. Ak nemusíme úzkostlivo počítať každú korunu, máme rozhodne aspoň o jednu starosť menej a tým aj šťastnejší život. Ak aj napriek poctivej práci a množstvu úsilia patríte k ľuďom, ktorí neustále bojujú s finančnými problémami, skúste vyskúšať magické metódy...

1 Keď vyberáte z banky istú sumu, alebo vám niekto vracia peniaze – vždy, ale vždy ich berte ľavou rukou. Týka sa to aj drobných, ktoré vám vydávajú v obchode.

2 Keď platíte, podávajte bankovky výlučne pravou rukou! Ak ide o veľký výdavok, pri inkasovaní zvyšku trikrát zopakujte v duchu: Vaše peniaze sú aj moje peniaze.

3 Nikdy, bez ohľadu na vašu finančnú situáciu, nehovorte: ,,To nie je nič pre mňa, to si nemôžem dovoliť.“ Tieto formulácie môžete použiť iba vtedy, ak pridáte slovo: TERAZ.

4 Využite vedu Ďalekého Východu, čiže feng šuej. Postavte sa do vchodových dverí vášho bytu, zistite, kde je najvzdialenejší ľavý kút a postavte alebo zaveste doň niečo červené. Môže to byť umelý kvet, ale ak má listy, musia byť bezpodmienečne oblé. V úlohe ,,privolávača“ peňazí sa osvedčuje aj červená váza alebo lampión.

5 Vhodné stravovanie má na prílev peňazí údajne tiež nezanedbateľný vplyv. Kedysi boli dôkazom blahobytu sýpky plné obilia. Preto do svojej stravy zaraďte celozrný chlieb a rôzne druhy obilných kaší, ako aj strukovín, najmä šošovicu.

6 Nebuďte nešťastná, že nemáte peniaze na pekné a drahé predmety. Práve naopak – pri pohľade do výkladov alebo časopisov si v duchu hovorte: ,,Áno, to je presne pre mňa!“

7 Ak stretnete človeka v núdzi, pomôžte mu aspoň drobnou sumou. V živote sa nám vráti všetko, čo sme dali iným a často sa nám to vráti mnohonásobne.

8 Zabezpečte sa pred odlivom peňazí. Vždy za sebou starostlivo zavrite dvere do toalety a zavierajte záchodovú dosku.

9 Nekúpte sa pod holým nebom bez plaviek a dokonca aj keď na to panujú ideálne podmienky, nikdy sa neopaľujte nahá. Nezabúdajte, že chudobným ľuďom sa kedysi hovorilo ,,holota“. A nahosť, čiže holota, sa môže prilepiť aj na vás práve vo finančnej sfére.

10 Vyhoďte z domu všetky deravé a roztrhané veci – prázdne škatuľky, fľašky a konzervy. Takto zničené predmety spôsobujú, že dokonca aj keď sa vám peniaze prilievajú, opäť veľmi rýchlo odtekajú energetickými otvormi v starých, deravých predmetoch.

11 Noste v peňaženke šupinku z kapra z posledného Štedrého dňa. A počas najbližšieho nezabudnite ochutnať aspoň trocha z každej potravy, pretože inak sa vám môže vyhnúť veľká šanca.

12 Ak nájdete mincu (i keď len desaťhaliernik), dýchnite naň a potom ho starostlivo uschovajte ako predpoveď budúceho finančného šťastia.

Aj keby ste sa vydali za milionára, zarábali veľa peňazí alebo zdedili po bohatom strýčkovi z Ameriky, nepodceňujte toto čarovanie. Život je zmena a nikdy neviete, čo všetko sa vám ešte zíde.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.