lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kurz dokonalej manželky ....

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 4.9.2000
späť
Späť

Poslať
 


Dokonalá manželka vie, že svojmu manželovi nesmie odmietnuť dieťa. To, že sa vydávala po štyridsiatke, alebo svadbu neustále odkladá, na veci nič nemení. Chlapi skrátka túžia po potomstve. Chudobní, rovnako ako bohatí.
Napriek tomu, neodporúčam dokonalým manželkám vydávať sa za chudobných mužov. Ich dokonalosť by mohla stroskotať na dennodenných hádkach o peniazoch.
Tak ako muži, si podvedome vyberajú krásne a zdravé ženy, pretože v nich pracuje ich samčí atavizmus a ten im hovorí, že žena musí dieťa donosiť, kojiť, postarať sa o jeho prvé kroky a dať mu silu a krásu, tak žena podvedome cíti, že muž sa musí postarať o to, aby mala kde dieťa počať, donosiť...Ak to nedokáže, je out sider a nemá nárok na zdravú a mladú samicu. Vedci dokonca zistili, že tak, ako si podvedome vyberajú muži mladú a zdravú samicu, ženy si podvedome vyberajú muža so symetriou v tvári i v postave, aby bol zárukou dobrého chovu. Silná káva? Rozmenené na drobné, ani nie. Toto leto prišiel na svet Ritchieho a Madonnin syn,
syn Michaela Douglasa a C.Z.Jonesovej a potomok Davida Bowieho a Iman. Hoci otcovia týchto troch šťastných detí, narodených v roku Draka, majú vek od tridsať do päťdesiatpäť rokov a ich matky od tridsať do štyridsaťpäť, kompenzáciou za mladosť, je majetok. 30 ročná Catherina, 45 ročná Iman a 41 ročná Madonna vedeli, že ich dieťatko má kam ísť a má čo papať, preto ako dokonalé manželky neodmietli, napriek veku, ktorý bol kedysi pre rodičky už zakázaný, porodiť dieťa. A tak sa napríklad letné sídlo Davida Bowieho v Moustique /Grenada/ o pár dní naplní krikom. A vraj to nebude naposledy, pretože detí chcú mať viac. /Obaja už majú dospelé deti z predchádzajúcich manželstiev./ Detské izby v terasovitom orientálnom sídle za 4 000 000 dolárov, ktoré sa nachádza medzi päťdesiatimi sídlami významných osobností, sú pripravené prijať ich aj desať. Radšej nepredbiehajme udalosti a počkajme si na ďalší vývoj. Možno má príroda nejaké tajomstvo, prečo by mali mať deti skôr mladí ľudia a možno je to iba predsudok.
Nie celkom na základe výskumu, ale na základe skúseností sa dá povedať, že starý otec a mladá matka sú zárukou veľmi nadaných a inteligentných potomkov. Takmer o štvrť storočia mladšia Catherine Z. Jonesová priviedla svojho syna do čerstvo prerobeného domu otca Michaela Douglasa v Los Angeles a pre významnú úlohy matky v rodine, ktorá ju v židovskej viere fascinuje, prestupuje na židovskú vieru. / Aj s tým sa musí vyrovnať dokonalá manželka./ Keby to všetko nevyšlo podľa jej predstáv, zostáva jej ešte múr nárekov. No a Madonna, ktorá sa rozhodla porodiť ďaleko od viktoriánskych anglických pôrodníc, hodlá svoje dve deti vychovať rozhodne vo Veľkej Británii. Angličania, ktorí trpia tým, že napokon všetky ich hviezdy končia v Hollywoode, sú patrične hrdý na rozhodnutie Madonny a otca jej dieťaťa britského režiséra Guyea Ritchieho. Letné sídlo, kam sa šťastní rodičia s drobčekom vyberú, prenajala Madonna v južnom Francúzsku.za 200 miliónov korún. Je to zmodernizovaný bývalý zámok Ľudovíta XIII.
Darmo, dokonalá manželka vie, čo jej deti potrebujú.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!