lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Rodina Lenovo smartfónov série S sa rozrastá o ďalšie dva modely

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 2.10.2014
späť
Späť

Poslať
 

S580 a S856 – štýlové smartfóny so širokou škálou funkcií, ktoré ponúkajú svojím majiteľom vyvážený pomer medzi lepšou komunikáciou a zábavou vo viacerých podobách, v predaji už čoskoro.

S580 – silný, kompaktný a ultra ľahký. A ultra zábavný!

Vývojárom a dizajnérom v spoločnosti Lenovo sa podarilo do prekvapivo tenkého rámu (8,1 mm) s priestranným 5-palcovým širokouhlým displejom vtesnať prakticky celý svet zábavy v HD kvalite. A to len pri hmotnosti 129 gramov. Multimediálny obsah, zábava formou hier alebo kontakt s priateľmi – to všetko s týmto telefónom dokážete absolvovať bez ohľadu na to, kam sa vyberiete. A to predovšetkým vďaka Qualcomm Snapdragon ™ 1,2 GHz procesoru, ktorý je zárukou bezproblémového a rýchleho výkonu.

 

Dobre sadne do dlane

Pre model S580 je typická jeho povrchová úprava, ktorá ho v rámci rodiny Lenovo smartfónov robí dizajnovo výnimočným. Laserom brúsený povrch prináša užívateľom jednak lepšiu manipuláciu so smartfónom (dobre sedí v ruke), ale aj anti-odtlačkovú ochranu.  Ultra-štýlový dizajn tak už nenarúšajú ani inak celkom bežné odtlačky prstov alebo jemné škrabance. Zachytávajte ostré a kvalitné zábery na 8Mpx fotoaparáte s LED bleskom a 2 Mpx selfies a vychutnajte si svoj multimediálny obsah v HD rozlíšení. O dostatočný priestor na ich archiváciu sa postará napríklad aj 32 GB Micro SD karta.

Možnosť mať dve telefónne čísla v jednom telefóne je pre Lenovo smartfóny už samozrejmosťou. Či už chcete spojiť podnikanie s potešením, alebo cestujete do inej krajiny – s Lenovo modelmi vďaka dual SIM karte ušetríte. Štandardnou výbavou smatfónov triedy S sú aj integrované Lenovo aplikácie, ako napríklad SHAREit, ktorá vám umožní zdieľať hudbu a ďalšie súbory bezdrôtovo, SECUREit, ktorá Security, which speeds up your phone and protects it from viruses;urýchľuje používanie telefónu a chráni ho pred vírusmi a SYNCit, vďaka ktorej si majiteľ telefónu dokáže zálohovať a obnoviť kontakty, SMS správy aj záznamy o svojich hovoroch.

Spoločnosť Lenovo odporúča smartfón S580 pre všetkých, ktorí hľadajú vysoko kvalitný štýlový smartfón s množstvom funkcií, avšak bez zbytočného zaťaženia peňaženky. Pre všetkých, ktorí chcú byť v kontakte s okolím a nechcú sa pritom vzdať možnosti zdieľať s nimi súbory, snímky či videá. 

Lenovo S580 sa vyrába v čiernej, striebornej a zlatej farbe, pričom na slovenskom trhu bude dostupný už od októbra 2014 v cene 180 EUR s DPH. A ešte jeden znak, ako ho spomedzi iných smartfónov určite odlíšite: výrobca tento model dodáva s jedinečným štýlovým ochranným púzdrom s flip stojanom, ktorý umožňuje hands-free sledovanie vo vertikálnej aj horizontálnej polohe. Protective case is subject to regional availability.

 

S856 – ešte viac zábavy so super rýchlosťou

Kombinácia 4G rýchlosti ako najrýchlejšieho dátového pripojenia, vysokého výkonu a ultra štýlovosti najlepšie charakterizuje model Lenovo S856, ktorý je takpovediac vylepšeným bratom S580. Môže sa pochváliť všetkými funkciami, ktorými sa pýši model S580, avšak vybavený 4-jadrovým procesorom Qualcomm Snapdragon ™ s 1GB RAM a najnovším operačným systémom Android ™ 4.4 KitKat s optimalizáciou pamäte, je určený pre ľudí, ktorí sú ochotní zaplatiť o niečo viac za vyššiu kvalitu a prémiové funkcie.

Veľký 5,5-palcový HD displej s 10-bodovým viacdotykovým ovládaním je perfektný na prezeranie, ale rovnako tak aj na snímanie fotografií a videí, čítanie alebo surfovanie na internete. Pokojne aj s priateľmi, a to vďaka funkcii displeja in-plane switching, ktorá umožňuje jeho sledovanie až pod 180-stupňovým pozorovacím uhlom. Ostré zábery sú samozrejmosťou za pomoci integrovanej 8Mpx zadnej kamery s automatickým zaostrovaním, pričom predná 1,6 Mpx kamera umožňuje video chatovanie s priateľmi naozaj ľahko a zábavne.

 

 

Odolný, pohodlný a múdry

With its ergonomic, rounded edges, the S856 sits comfortably in the hand.Vďaka svojmu ergonomickému tvaru so zaoblenými hranami, sedí S586 pohodlne v ruke. Plus, its laser-etched fabric-feel rear cover is not only smooth to the touch, it's also tough enough to resist most scratches and fingerprints.Navyše, jeho zadný kryt so špeciálnou úpravou je nielen hladký na dotyk, no je tiež dostatočne pevný na to, aby odolal väčšine poškriabaní a odtlačkom prstov.

Z ďalších vlastností smartfónu S856 spomeňme ešte: štandardnú dual SIM funkciu, predinštalované Lenovo aplikácie (SHAREit, SECUREit, SYNCit), možnosť zvýšenia vnútornej pamäte až o ďalších 32 GB s Micro SD kartou, ale napríklad aj funkciu mini reproduktor, ktorá zabezpečí, že aj keď tento smartfón akokoľvek otočíte, zvuk zostáva jasný a hlasný.

Na Slovensku sa bude predávať od októbra 2014 v striebornom prevedení v cene 265 EUR, ktoré ešte viac podčiarkne štýlový dizajn vyššej triedy Lenovo smartfónov.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!