lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vyplňte vrásky bez injekcií! Dermacol Hyalurónová terapia

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 8.9.2014
späť
Späť

Poslať
 

Už v gréckej mytológii bohyňa Hébé nalievala bohom nektár, nápoj večnej mladosti, a podávala ambróziu, jedlo bohov, ktoré prepožičiavalo mladosť, krásu a nesmrteľnosť. V povestiach či rozprávkach nájdeme rôzne elixíry večnej mladosti. Existuje aj v skutočnom živote recept na stále mladú pleť? Hyalurónová terapia od kozmetickej značky Dermacol prináša jedinečnú, veľmi efektívnu remodelačnú starostlivosť vypĺňajúcu vrásky a obnovujúcu 3D štruktúru pokožky.

 

Aj Iva Kubelková našla recept na mladú pleť: „Odporúčam silu hyalurónovej terapie. Moja pleť mladne zo dňa na deň.”

 

Čo sú vrásky?

Činiteľmi, ktoré spôsobujú alebo zhoršujú vrásky, sú často faktory ako slnko, tabak, alkohol, znečistenie či nedostatočná starostlivosť o pleť. Vráska je vlastne pretrhnutie elastických a kolagénových vláken, ktoré nastane v epiderme a v derme. Prvé vrásky sa na povrchu kože objavujú približne od 30 rokov. Existuje viacero druhov vrások, ktoré sa rozlišujú buď umiestnením alebo mechanizmom vzniku. Ich výskyt sa môže zintenzívniť rôznymi vnútornými (dedičnými, hormonálnymi, atď.) alebo vonkajšími faktormi (slnko, znečistenie, tabak, atď.). Nachádzajú sa primárne na tvári okolo úst, očí a na čele. Ide totiž o zóny, ktoré sú prirodzene vystavené pôsobeniu vonkajšieho prostredia. Mimické vrásky sa prirodzene objavujú u každého, keďže sú spôsobené mimikou: smiechom, mračením  či plačom.

 

Dermacol Hyalurónová terapia

Hyalurónová terapia je cielene určená na špecifické potreby pleti. Je neinvazívnou a šetrnou alternatívou hyalurónových injekcií. Jedinečná, veľmi efektívna remodelačná starostlivosť s čistou sférickou kyselinou hyalurónovou a silným protivráskovým komplexom vypĺňa vrásky a obnovuje 3D štruktúru pokožky. Zlepšuje pevnosť pokožky o 35 %* a vzhľad výrazových vrások o 12 %*. Redukuje povrch vrások o 36 %* a ich hĺbku o 20 %*. Dlhodobo spevňuje kontúry tváre a obnovuje hustotu pleti, navracia jej pevnosť a pružnosť. Zvyšuje produkciu kolagénu o 40 %** a znižuje oxidatívny stres narušujúci štruktúru pokožky o 23 %**. Posilňuje ochrannú kožnú bariéru.

 

Produkty  Dermacol Hyalurónovej terapie:

 

Remodelačný denný krém – WRINKLE FILLER DAY CREAM

Dlhodobo navracia tvári kontúry, viditeľne vyhladzuje vrásky, zvyšuje tvorbu kolagénu a elastínu, omladzuje pleť. Zabezpečuje celodennú hydratáciu, sviežosť pleti a upokojuje ju. SPF 15 chráni pleť pred slnečným žiarením. Je určený pre všetky typy pleti.

Aplikujte ráno na očištenú pleť tváre a krku, vynechajte okolie očí a vyhnite sa kontaktu s nimi.

 

Remodelačný nočný krém – WRINKLE FILLER NIGHT CREAM

Dlhodobo navracia tvári kontúry, viditeľne vyhladzuje vrásky, zvyšuje tvorbu kolagénu a elastínu, omladzuje pleť. Počas noci zabezpečuje intenzívnu hydratáciu, regeneráciu a výživu pleti, upokojuje ju. Je určený pre všetky typy pleti.

Aplikujte večer na očištenú pleť tváre a krku, vynechajte okolie očí a vyhnite sa kontaktu s nimi.

 

Remodelačný krém na oči a pery – EYE & LIP WRINKLE FILLER CREAM

Tento špeciálny krém má za úlohu vyhladiť vrásky, spevniť očné okolie a okolie pier, prežiariť ho a zlepšiť mikrocirkuláciu krvi v tejto oblasti. Dlhodobo omladzuje pleť, viditeľne vyhladzuje vrásky a zvyšuje tvorbu kolagénu a elastínu. Zabezpečuje celodennú hydratáciu a sviežosť pleti, upokojuje ju. Je určený pre všetky typy pleti a bez parfumácie. Ráno a večer jemne vklepte krém do oblasti očí a pier.

Hydratačná a remodelačná maska ​​– INTENSIVE HYDRATING MASK

Intenzívne hydratuje pleť, posilňuje, regeneruje a vyživuje. Chráni ju pred oxidatívnym stresom a upokojuje ju. Pri pravidelnej aplikácii redukuje vrásky, zvyšuje tvorbu kolagénu a elastínu a omladzuje pleť. Nanášajte dostatočnú vrstvu na tvár, krk a dekolt, vyhnite sa kontaktu so sliznicou oka, nechajte pôsobiť 15 20 minút a potom masku zotrite navlhčeným vatovým tampónom. Pleť následne ošetrite remodelačným denným krémom. Masku aplikujte 1 – 2x týždenne. Je určená pre všetky typy pleti.

 

Hyalurónová terapia obsahuje aktívne látky, ktoré zabezpečujú veľmi rýchly nástup účinku a dlhodobý efekt. Čistá sférická forma kyseliny hyalurónovej v dehydratovanej podobe veľmi účinne viaže vodu a nabobtnáva na 30-násobok pôvodnej veľkosti, čím vypĺňa priestor a vrásky vo vnútri. Dlhodobo hydratuje a zabraňuje stratám vody z pokožky. Je alternatívou hyalurónových injekcií. GATULINE® IN-TENSE je koncentrovaný rastlinný extrakt, veľmi rýchla a efektívna spevňujúca a liftingová látka. Remodeluje architektúru pokožky, reorganizuje v nej kolagénové vlákna, zlepšuje súdržnosť pokožky, zvyšuje jej hustotu a pevnosť, redukuje nerovnosti, vypĺňa vrásky, viditeľne vyhladzuje a vypína. PEPHA®-TIGHT je unikátna aktívna látka získaná z mikroriasy, veľmi rýchlo sa vstrebáva do pokožky a začína ihneď pôsobiť. Má okamžitý spevňujúci účinok. STIMU-TEX® AS  je špeciálna kombinácia arganového oleja, vosku jačmeňa siateho a bambuckého masla. Posilňuje bariérovú funkciu kože, regeneruje epidermálnu bariéru, upokojuje, zmierňuje symptómy veľmi suchej a podráždenej kože. Chráni pokožku pred alergickou reakciou, podráždením a zápalmi, zabraňuje dehydratácii pokožky. KALPARIANE je olejový extrakt z hnedej morskej riasy s vysokým obsahom esenciálnych mastných kyselín (Omega 3 a 6), obnovuje elasticitu epidermis. Pokožka si zachováva jemnosť a pružnosť. Vitamín E má výrazné antioxidačné účinky a spomaľuje tak starnutie. Vitamín F  podporuje regeneráciu buniek. Prírodný mandľový olej ošetruje a regeneruje suchú a popraskanú kožu. Bambucké maslo chrání pleť pred fyzikálnymi vplyvmi a voľnými radikálmi. Glycerín hydratuje a zvláčňuje pleť. Kombinácia UVA a UVB filtrov zasa chráni pred slnečným žiarením.

 

Klinické štúdie potvrdili výbornú účinnosť a kožnú znášanlivosť.

*Test in-vivo

** Test in-vitro

 

 

 

 


Diskusia k článku:

najlepsi je mandlovy krem z DM a nie totok
Neregistrovaný - hsgdajhsg, 10.9.2014 21:53, asdf(`na`)djah.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!