lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
AKO NA TO – KRÁSNA PLEŤ BEZ ČERVENÝCH ŽILIEK ALEBO ABY SME SA NEČERVENALI CELÝ DEŇ

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 10.12.2010
späť
Späť

Poslať
 

Paradajka - to je prvé čo si poviete, keď sa pozriete ráno do zrkadla. Červené škvrny, mapy, prinajlepšom „len“ jemné žilky. No skôr, ako znova padnete do depresie, mali by ste vedieť, že sa to dá riešiť!

 

 

Pokiaľ máte sklon k tvorbe žiliek, rozhodne by ste sa mali vyhnúť naparovaniu tváre, pobytu v saune a v soláriu. Vaša pokožka je citlivejšia a reaktívnejšia na prudké zahriatie.

 

Vyvarujte sa prechodom z tepla do zimy. Ak prídete zo zimy, nemali by ste piť na zohriatie nič alkoholické, pretože alkohol rozširuje a oslabuje cievy ešte viac

 

 

Čo pomôže:

Na zakrytie žiliek dobre pôsobí špeciálny zelený make-up. Žilky môžete zakryť aj samoopaľovacím krémom. Jednou z najúčinnejších metód je kozmetická lymfodrenáž tváre. Tú vám ale musí urobiť vyučená kozmetička.

Bórová voda

Aplikujte bórovú vodu na žilky a pomocou dvoch prstov - prostredníka a prstenníka stláčajte po dobu 5 sekúnd postihnuté miesto. Tento postup opakujte 5-krát. Žilná stena takto spevnie a prestane byť viditeľná.

Trik
Skúste masku z avokáda a smotany - 1 zrelé avokádo a 1 lyžicu smotany roztlačte, priložte na pleť, nechajte 20 minút a umyte. Avokádo má úžasnú schopnosť posilňovať pleť do hĺbky a zamedziť praskaniu a viditeľnosti žiliek.

Tip redakcie:

Vyskúšajte biotechnologickú emulziu Rosaceutical. Pomôže pri začervenaní pri normálnej aj silno reaktívnej pokožke. Je vhodná pre jedincov so sklonom k tvorbe červených škvŕn a s poruchou kožnej mikrocirkulácie. Pôsobí preventívne, ale súčasne sa stará aj o zmeny, ktoré už nastali.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!