lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Tak ktorú si vyberiete? Cvikla s jablkom alebo jablko s ríbezľou?

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 29.7.2014
späť
Späť

Poslať
 

Obľúbené 100% šťavy FRUXI FRESH od slovenského výrobcu spod Tatier opäť posilnili  svoje portfólio. Najnovšími prírastkami sú dve nové, atraktívne kombinácie cvikla a jablko, jablko a ríbezľa. 

 

Spolu s dvomi novinkami  tvorí aktuálny rad výrobkov už 11 príchutí.  Základ tvorí klasická štvorica  jablko, pomaranč, grapefruit a jablko s mrkvou. Zaujímavým doplnením  na jeseň 2013  bolo  posilnenie vo forme kombinácií jablka a 5-tich príchutí: malina,  mäta, čierna baza, klinčeky a zmes bylín.

 

Najnovšie prírastky sú  vyvážené chute zo skutočne tradičných slovenských plodín, akými čierna ríbezľa a cvikla nepochybne sú. Veď už naše staré mamy pestovali vo veľkom vo svojich záhradkách a na políčkach toto ovocie a zeleninu.

 

Cvikla je antioxidant, pretože zbavuje organizmus toxických látok. Je tiež  cenným zdrojom mnohých, pre organizmus významných látok. Práve vďaka značnému množstvu vitamínov skupiny B, C, E a mnohých minerálov je červená repa ako stvorená na podporu zdravia nášho organizmu. Už v stredovekom lekárstve sa jej liečivé účinky využívali najmä pri nadváhe, prevencii proti rakovine, liečbe chrípky a nachladnutí, pri črevných a žalúdočných problémoch. Jablká sú zase mimoriadne bohaté na vitamíny a stopové prvky. Majú vysoký obsah draslíka a obsahujú až 30% vlákniny, ktorá je dôležitá pre správne trávenie. Vláknina (pektín) taktiež očisťuje, napína a vyhladzuje pleť. Zhruba 70%  obsahu  tejto 100% šťavy tvorí cvikla, menšiu 30% časť tvorí  jablko.

 

A spojenie jablka a čiernej ríbezle? Predstavuje pre náš organizmus vynikajúci prírodný antioxidant. Čierne ríbezle sú bohatým zdrojom vitamínu C, ale tiež vitamínov skupiny B a železa. Čierne ríbezle sú tiež bohaté na betakarotén, biotín a vitamín E, čím pomáhajú liečiť šeroslepotu a chrániť zrak. Jablká zase regenerujú a očisťujú organizmus, znižujú hladinu cholesterolu a cukru v krvi.  Preto práve túto kombináciu plodín nazval výrobca výstižne  „ ostrý zrak“.

 

100% slovenské a 100% fresh  sú produkty značky FRUXI FRESH.  Sú bez  konzervačných látok. Neobsahujú umelé farbivá, sú lisované za studena bez pridania vody a cukru. Týmito vlastnosťami a procesom spracovania patria medzi špičku vo svojom segmente. Sú vhodné na každodenné pitie pre deti aj dospelých. Tajomstvo výroby  100% šťavy FRUXI FRESH sa ukrýva v niekoľkých krokoch. Vysoko kvalitný proces výroby pozostáva z technologicky dôkladných postupov, od starostlivého výberu plodov ovocia a zeleniny, umývania a mletia, lisovania za studena až po pasterizáciu a plnenie za prísnych hygienických podmienok. Kvalitu 100% štiav FRUXI FRESH určujú v prvom rade suroviny použité k ich výrobe.

 

Všetky nápoje sú dostupné v praktickej 250 ml fľaške a päť príchutí jablko, pomaranč, grapefruit, jablko s mrkvou a jablko a malina sú k dispozícii aj v unikátnom 3l a 5l balení Bag in Box so špeciálnym výpustným ventilom, ktorý zaručuje 30-dňovú záruku čerstvosti po otvorení.  100% šťava FRUXI FRESH je určená pre všetkých ľudí, ktorí podliehajú aktuálnym trendom, pre ľudí so zdravým životným štýlom, pre tých, ktorí si zakladajú na kvalite produktu a očakávajú od nápoja viac, ako len produkt z koncentrátu i pre tých, ktorí kladú dôraz na plnosť chute.  100% šťavy FRUXI FRESH sú určené aj  pre mladé moderné ženy, ktoré si potrpia na zdravý životný štýl, dbajú o svoje zdravie a líniu, pre zodpovedné mamičky  a ich malé ratolesti, pre tých  ktorí si potrpia na kvalitu produktu.“  uviedol Ľubomír Mrug, brand manager značky FRUXI FRESH.

Nájdite si aj vy svoju obľúbenú príchuť FRUXI FRESH. Tieto  100% šťavy  nájdete v uvedených predajných sieťach:  TESCO, Carrefour, BILLA, TERNO,  Metro, CBA, Hypernova,  FRESH, 1.DAY,  čerpacích staniciach OMV.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!