lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ponorte sa do vône letného Stredozemia

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 4.4.2014
späť
Späť

Poslať
 

Predstavte si, že by ste sa mohli kedykoľvek počas roka tešiť z odpočinku pohodových letných dní. Znie to nereálne? Opak je pravdou a to vďaka novému praciemu prostriedku Rex 3xAction Mediterranean Freshness od spoločnosti Henkel Slovensko. Nové zloženie odstraňuje odolné škvrny, uchováva žiarivú bielosť, jasné farby a pôsobí na moderných vláknach ako ochranný štít. Navyše jedinečná vôňa kvetov bugénvilei navodí atmosféru leta plného radosti a uvoľnenia.

Dlhotrvajúca sviežosť stredozemného morského vzduchu a aróma kvetov bugénvilei skombinované v novinke Rex 3xAction Mediterranean Freshness vnesú aj do zimných mesiacov a sychravých jarných dní slnečné lúče. Každý uterák, obliečku, tričko alebo košeľu zahalí vôňa leta a vám navodí letnú dovolenkovú náladu, ktorá vašej rodine dodá pocit radosti, uvoľnenia a vyčarí úsmev na tvári.

 

Nový Rex 3xAction Mediterranean Freshness sa postará nielen o príjemnú vôňu bielizne, ale navyše sa o ňu aj dokonale postará. Vďaka svojmu zloženiu prináša trojitú účinnosť. Odstraňuje odolné škvrny, farebnej bielizni pomáha uchovať jasné farby a bielej dodá žiarivú bielosť. Navyše na moderných vláknach vytvára ochrannú vrstvu, ktorá funguje ako štít proti vzniku škvŕn. Mastnota, kozmetika alebo omáčka zo špagiet tak nemajú šancu preniknúť do hĺbky vlákien a škvrny sa vyperú ľahšie. S novinkou Rex 3xAction Mediterranean Freshness bude vaše oblečenie čisté a voňavé. Vy môžete relaxovať a užívať si príjemnú náladu bez ohľadu na počasie.

 

Nový Rex 3xAction Mediterranean Freshness je v ponuke vo forme gélu na bielu a stálofarebnú bielizeň a vo forme pracieho prášku na farebnú bielizeň v niekoľkých veľkostiach balenia, aby vyhovel potrebám každej rodiny.

 

Prežite s novinkou Rex 3xAction Mediterranean Freshness leto po celý rok. Premeňte pranie bielizne z nutnej činnosti na potešenie a doprajte svojej rodine pocit odpočinku, pohody a atmosféry stredozemných krajín.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!