lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Splynutie slávnych "S": Samsung a Swarovski rozžiarili Mercedes-Benz Fashion Week

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 12.2.2014
späť
Späť

Poslať
 

Samsung v spolupráci so značkou Swarovski vyšperkoval svojou VIP lounge a predstavil exkluzívny obal pre GALAXY Note 3 zo špeciálnej limitovanej edície. Ten si záujemcovia budú môcť kúpiť v USA. 

 

Samsung sa spojil so svetoznámou šperkárskou značkou Swarovski a počas ostro sledovanej módnej udalosti Mercedes-Benz Fashion Week FW14 (MBFW) spoločne vytvorili exkluzívne prostredie Samsung GALAXY Lounge. Slávnostného uvedenia sa dočkala limitovaná edícia obalu pre GALAXY Note 3, ktorý je dokonalým prepojením dizajnu, modernej technológie a nadčasovej krásy kryštálov Swarovski.   

 

Samsung GALAXY Lounge (SGL) očarí krásou krištáľu, okrem iného v podobe na mieru „ušitej“ opony zo slávnych kryštálov. Samsung Lounge bude hostiť rad významných osobností zo sveta módy aj mimo neho. Modelkám, návrhárom a slávnym tváram z celého sveta tak ponúkne priestor, kde môžu uniknúť zhonu Mercedes-Benz Fashion Week a zoznámiť sa s technologickými novinkami značky Samsung.

 

Samsung a Swarovski spoločne vytvorili limitovanú edíciu obalu pre GALAXY Note 3, ktorá sa stane jedným z doplnkov jarnej sezóny. Kryt je posiaty nádhernými Swarovski kryštálmi v troch farebných variantoch. Vybrať si môžete buď elegantnú čiernu „Jet“ s kryštálmi Bermuda Blue, alebo kryty s metalickými kryštálmi Light Gold a striebrom. U všetkých navyše nájdete úchvatný a zároveň praktický náramok pripojený ku krytu. Ten dáva vyniknúť ďalšej dimenzii chytrého zariadenia - kráse, ktorá zdobí ženy po celom svete.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!