lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Spoločnosť Fujitsu predstavila zmodernizované portfólio notebookov LIFEBOOK 2012

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 11.10.2012
späť
Späť

Poslať
 

Fakty:

Modelový rad LIFEBOOK bol rozšírený o nové modely určené pre rôznorodé firemné potreby

Všetky zariadenia v portfóliu teraz ponúkajú najnovšie procesory Intel Core 3. generácie

Integrované rozhranie 4G/LTE umožňuje mobilnú prácu s počítačom kedykoľvek a kdekoľvek

Modulárna šachta poskytuje flexibilitu

 


Spoločnosť Fujitsu predstavila na tlačovej konferencii nové portfólio notebookov LIFEBOOK pre rok 2012. Tento modelový rad určený firemným zákazníkom rozširuje všestranné portfólio notebookov Fujitsu. Notebooky LIFEBOOK sú vybavené najnovšími procesormi Intel Core 3. generácie a prinášajú inovatívne zdokonalenie funkcií. Ponúkajú široké možnosti použitia, flexibilitu a komplexné možnosti pripojenia, ktoré sú zákazníkmi najviac žiadané.

 

Množstvo mobilných pracovníkov sa neustále zvyšuje a firemné normy sa vplyvom nových trendov, akým je napríklad „konzumerizácia IT“, neustále menia. Preto profesionáli vyžadujú flexibilnejšiu výpočtovú techniku a väčší výber, ktorý vyhovie ich potrebám. Tomu odpovedá aj nastupujúci trend používania vlastných zariadení (BYOD) v zamestnaní.

 

Rad notebookov Fujitsu LIFEBOOK pre rok 2012 bol zmodernizovaný a doplnený o tenké a ľahké modely určené profesionálom, ktorí vyžadujú súčasne variabilitu použitia i dokonalý štýl. Zmodernizované boli všestranné aj najpokročilejšie modely. Rad LIFEBOOK bol ale predovšetkým rozšírený o šesť nových modelov, vrátane dvoch zariadení Ultrabook.

 

Nové modely doplnia široký rad produktov LIFEBOOK. Fujitsu ponúka kompletný rad produktov pokrývajúcich všetky firemné potreby v oblasti mobilnej výpočtovej techniky – od ultraprenosných 12,1“ notebookov až po 17,3“ modely, ktoré zastúpia stolné počítače. Novinkami jesene 2012 sú univerzálne notebooky LIFEBOOK N532, AH552/SL a UH552, všestranné notebooky LIFEBOOK UH572 a S792 a špičkové zariadenie LIFEBOOK U772 Ultrabook.

 

Všetky modely LIFEBOOK umožňujú bezproblémové pripojenie vďaka voliteľným zabudovaným modulom umožňujúcim pripojenie k najnovším sieťam 4G/LTE. Užívatelia tak nemusia byť obmedzení ani na cestách, keď nemajú k dispozícii pripojenie k sieti Wi-Fi.

 

„Pri modernizácii mobilného portfólia pre rok 2012 bolo prvotným cieľom zabezpečiť pohodlie zákazníkov. Zamerali sme sa na zdokonalenia, týkajúce sa veľkosti, hmotnosti a dizajnu, ktoré prispievajú k vyššej mobilite a produktivite koncových firemných užívateľov. Mali sme veľmi pozitívne ohlasy na modulárne šachty. Preto sme sa rozhodli ešte viac podporiť ich flexibilitu a rozšíriť ponuku riešení umožňujúcich dlhšiu prevádzku na batérie či pripojenie prídavných pevných diskov,“ uviedol Jan Šplíchal, produktový a PR manažér Fujitsu Technology Solutions Česká republika a Slovensko.

 

Modulárna šachta navyše poskytuje vďaka svojej všestrannosti takmer všetkým notebookom Fujitsu LIFEBOOK flexibilitu umožňujúcu úspory nákladov. Užívatelia môžu vymeniť optickú jednotku za druhú batériu či pevný disk, pridať inovatívny projektor, ktorý sa dá zasunúť do šachty pre optickú jednotku, alebo prázdny modul umožňujúci zníženie celkovej hmotnosti.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!