lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pawlowská, Tekelyová a Kirschner pod jednou strechou kníhkupectva

  Spracoval(a) : eva
Dátum : 1.12.2013
späť
Späť

Poslať
 

Decembrové talkshows v bratislavskom kníhkupectve Panta Rhei na Poštovej budú aj tento mesiac výnimočné. V príjemnej predvianočnej atmosfére medzi tisíckami kníh vyspovedá známy moderátor a publicista Dado Nagy dámy, kvôli ktorým sa určite oplatí prísť: Halina Pawlowská prezradí pravdu o svojom mužovi, Emma Tekelyová s dcérou Emou pripravia sladkosti, z ktorých sa nepriberá a Jana Kirschner zaspieva niekoľko skladieb zo svojej tvorby a nového albumu Moruša Biela. Okrem toho sa môžete tešiť na cestovateľské premietanie o Tunisku či rozhovor s publicistom a kňazom Jánom Sucháňom. Príďte si užiť vianočnú náladu do Panta Rhei a nazbierajte inšpirácie na vianočné darčeky.

 

Cestovateľské premietanie CK Satur: Tunisko - Od Kartága po brány Sahary

Utorok 3. december o 18:30

Tunisko je krajinou mnohých tvárí. Ponorte sa do piesočných dún Sahary alebo sa pokochajte pamiatkami slávnej rímskej provincie Africa. Objavte históriu a súčasnosť krajiny, ktorá má v mnohých ohľadoch blízko Európe, no pritom stále dáva na obdiv svoje regionálne špecifiká. Podujatím sprevádza Juraj Okál.


Halina Pawlowská: Pravda o mém muži

Streda 4. december o 17:00

„Napsala jsem román Pravda o mém muži. Je to příběh mého manželství. A začala jsem ho psát, když jsem byla nejvíc smutná, abych si vybavila, jak jsem byla veselá. Jak jsem milovala a jak jsem byla milovaná. Doufám moc, že se při čtení budete trošku smát, trošku plakat, a možná..., že svého muže pohladíte a řeknete mu: „Bože! Já jsem tak šťastná, že tě mám!”


Ján Sucháň: Zrno času

Streda 11. december o 17:00

O kultúre, duchovnosti, viere a aj politike... Predvianočná diskusia so známym publicistom a kňazom venovaná najnovšej knihe jeho nedeľných príhovorov vo vysielaní rádia VIVA.

 

Emma Tekelyová a Ema Tekelyová: Sladkosti, z ktorých sa nepriberá 2

Štvrtok 12. december 17:00

Sladkosti, z ktorých nepriberiete? To musí byť predvianočný zázrak :-) Kniha obsahuje 36 nových receptov na koláče, torty, dezerty aj rýchle maškrty, ktoré zvládnu aj začiatočníčky. Na talkshow budeme nielen krstiť, ale aj chutnať sladkosti, z ktorých zaručene nepriberiete.


Jana Kirschner: Moruša: Biela

Utorok 17. december o 18:00

Talkshow spojená s autogramiádou a hudobným vystúpením jednej z najúspešnejších slovenských speváčok, ktorá sa po troch rokoch vracia na hudobnú scénu. Album BIELA je prvou časťou projektu Moruša, na ktorom speváčka spolupracovala s muzikantami rôznych hudobných žánrov.

 

V bratislavskom kníhkupectve Panta Rhei na Poštovej môžete stretnúť aj:

 

Igor Bukovský: Návod na prežitie pre ženu

Pondelok 2. december o 17:30

Príďte si po Návod na prežitie pre ženu od doktora Igora Bukovského! V knihe, ktorá má ako prvá kniha slovenského autora multimediálny charakter, ide najmä o zdravie, pretože s ním sú všetky krásne maličkosti sveta ešte krajšie a vzácnejšie. Vtipne, ale pokorne a s úctou k zdravému rozumu vás inšpiruje k pozitívnym životným zmenám.

 

Peter Tóth: Krycie meno Bežec

Pondelok 9. december o 17:00

Doposiaľ nepublikované informácie zo zákulisia tajných služieb, slovenskej politiky a bratislavského podsvetia! Peter Tóth v knihe odhaľuje existenciu takzvanej paralelnej tajnej služby, neobvyklej organizácie spravodajských dôstojníkov. Bežec umožňuje bližšie spoznať jeho autora a ponúka nekonvenčné videnie sveta tajných služieb...

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!