lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
ZÁBAVA NA KAŽDÚ PÁRTY

  Spracoval(a) : eva
Dátum : 31.10.2013
späť
Späť

Poslať
 

Párty a zábava, to sú dva pojmy, ktoré idú ruka v ruke. Nočnou morou každého hostiteľa sú totiž iste znudení priatelia či povestné trápne chvíľky ticha. Chystáte menšie stretnutie s blízkymi kamarátmi, prípadne plánujete pozvať množstvo ľudí, ktorí sa všetci navzájom ani nepoznajú? Spoločenské hry sú ideálnou voľbou, keď chcete, aby na vašu párty spomínali s úsmevom a odniesli si z nej veselé historky.

Activity – salvy smiechu aj pre množstvo ľudí

Zabaviť väčšie množstvo ľudí tak, aby nikto neostal sedieť v kúte, môže byť ťažkým orieškom. Práve na to je tu však populárna hra Activity, z ktorej sa už stala klasika. Jej nespornou výhodou je to, že ju môže hrať až šestnásť hráčov, ktorých čakajú niekedy skutočne nezvyčajné úlohy. Pomocou pantomímy, kresby či slov totiž opisujú také pojmy ako roj včiel, chuchvaec či maturita, čo je zaručeným spúšťačom výbuchov smiechu. Na párty sú ideálne Activity Original 2Activity Gold Edition.

Spoločnosť Piatnik ponúka pomoc i rodičom, ktorí si lámu hlavu tým, ako na narodeninovej oslave zabaviť oslávenca s kamarátmi. Deťom ušitá na mieru je hra Activity Junior Turbo, vďaka ktorej sa nasmejú pri  čo najrýchlejšom hádaní dvoch pojmov.

 

Hranie, ktoré vás pohltí

Pre súťaživých ľudí, ktorým to myslí, je tu originálny variant známej hry Monopoly, a to Anti-Monopoly. Vznikl ako reakcia na pôvodnú hru, ktorá naznačovala, že monopol je niečím vítaným. V novšej verzii sa teda hráči prenesú do celkom iného sveta, kde sa o ceny súťaží a monopolistom kazia plány konkurenti. Zahrať si ju môže najviac šesť ľudí.

Ak chcete na vašu párty vniesť trochu adrenalínu, odpoveďou je hra Tik Tak Bum!, ktorú si môže užiť až dvanásť ľudí. Hráčom v ruke tiká bomba so špeciálnym časovačom, ktorá exploduje vždy v inom intervale. S dávkou dobrodružstva si tak precvičíte slovnú zásobu, keďže budete musieť hľadať a vymýšľať slová obsahujúce dané slabiky. Prehrá ten, komu bomba vybuchne v ruke.

Mimoriadne pútavou možnosťou je zas hra Alhambra zasadená do Španielska v roku 1378. Maximálne šesť hráčov sa môže na chvíľu stať architektmi, ktorých pohltí nádherný palácový komplex Alhambra plný okrasných záhrad, fontán a pavilónov. Ďalšie dobrodružstvá možno zažiť vďaka dvom rozšíreniam.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!