lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
DEDKOVA OBĽÚBENÁ ŠTRÚDĽA

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 2.3.2013
späť
Späť

Poslať
 

Suroviny:      

1 lístkové cesto

250 g Babička tvarohu tučného hrudkovitého

2 až 3 balíčky vanilínového cukru

1 balíček škoricového cukru

strúhaná kôra z 1 citróna

1 žĺtok

 

Postup:

V miske zmiešame tvaroh, vanilkový a škoricový cukor, citrónovú kôru a žĺtok.  Lístkové cesto rozvaľkáme na hrúbku asi 3 mm. Tvarohovú plnku rozotrieme natenko na cesto, zvinieme a dáme na vymastený plech. Pečieme pri teplote 200 stupňov približne 15-20 minút.

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!