lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Syoss Glossing prináša dlhotrvajúci lesk ako od kaderníka.

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 20.2.2013
späť
Späť

Poslať
 

Túžite, aby váš účes naozaj vynikol? Potom sa postarajte o to, aby mu nechýbal nádherný lesk. Teraz si môžete dopriať nádherný dlhotrvajúci lesk ako od kaderníka aj vy, a to vďaka novej kolekcii vlasovej kozmetiky Syoss Glossing. Prípravky ošetrujúcej rady Syoss Glossing počas svojho pôsobenia fantastický lesk vo vlasoch zapečatia. Stylingová rada Syoss Glossing Hold potom vlasom poskytuje extra silnú celodennú fixáciu a dlhotrvajúci lesk, bez toho aby ich zaťažovala.

 

Dodať vlasom dlhotrvajúci lesk nie je vôbec zložité, ak však máte možnosť si zájsť kedykoľvek do kaderníckeho salónu. Takáto starostlivosť však nie je bežne dostupná pre každého. Ak venujete pozornosť trendom a túžite po nádherne lesklých vlasoch, siahnite po novej produktovej rade vlasovej kozmetiky Syoss Glossing. Produkty totiž ponúkajú dlhotrvajúci žiarivý lesk ako od kaderníka, ktorý možno dosiahnuť pri obvyklej domácej starostlivosti a úprave účesu. Zloženie týchto produktov bolo vyvinuté v spolupráci s kaderníkmi a stylistami a prináša profesionálnu kvalitu za veľmi dostupnú cenu. Receptúra radu vlasovej kozmetiky Syoss Glossing pre normálne vlasy bez lesku je založená na inovatívnej technológii, ktorá dlhodobo uzamkne lesk vo vlasových vláknach. Profesionálne zloženie s obsahom Pro-Cellium keratínu vyhladzuje povrch vlasov a každý vlas pokryje tenučkou neviditeľnou vrstvou, ktorá vlasom dodá dlhotrvajúci fantastický lesk. Dokonalého výsledku dosiahnete používaním všetkých produktov tejto rady - šampónu, kondicionéru, kúry v tube a kúry pre lesklé vlasy.

 

Šampón Syoss Glossing je dokonalou voľbou pre ženy, ktoré sa chcú nielen starať o svoje vlasy, ale tiež im zabezpečiť dlhotrvajúci lesk. Účinné zloženie s obsahom Pro-Cellium keratínu pri umývaní vo vlasoch uzamkne lesk, posilní ich štruktúru, vyhladí a zacelí ich povrch a zaručuje tak nádherný vzhľad pôvodne normálnych vlasov bez lesku.

 

Použitím kondicionéru Syoss Glossing predchádzate strapateniu vlasov, ktoré sa okamžite po umytí lepšie rozčesávajú. Prípravok posilňuje štruktúru vlasov, vyhladzuje ich a zaceľuje ich povrch a dodáva im atraktívne žiarivé odlesky.

 

Kúra na vlasy  Syoss Glossing predstavuje záverečnú starostlivosť pre krásny lesk, hodvábnu poddajnosť a dlhotrvajúce žiarivé odlesky. Možno ho aplikovať už do vlasov mierne vysušených , v ktorých uzamkne intenzívny lesk, alebo ako záverečný krok pri úprave suchých vlasov. Tento všestranný produkt sa stane dôležitým  pomocníkom pri každodennej starostlivosti o  vaše vlasy.

Kúra v tube Syoss Glossing  sa  aplikuje na vlhké vlasy, vmasíruje sa do nich a opláchne. Vďaka svojmu inovatívnemu zloženiu dodáva pri pravidelnom používaní kúra vlasom zvodné žiarivé odlesky, ktoré vydržia až desať dní. Profesionálne zloženie s obsahom Pro-Cellium keratínu vlasy posilňuje, stará sa o ne a dokáže v nich dlhodobo uzamknúť lesk, bez toho aby ich zaťažovala.

 

Stylingová rada Syoss Glossing Hold

Rad Syoss Glossing Hold ponúka 24 hodín trvajúcu extra silnú fixáciu a lesk. Jej účinné zloženie so systémom Pro-Styling vlasy extra silno zafixuje a umožní ich dokonalú úpravu bez zlepenia a lámavosti. Vďaka uzamknutiu lesku sa vlasy  nádherne lesknú  a trbliecu.

Lak na vlasy Syoss Glossing  predstavuje dokonalú bodku za úpravou akéhokoľvek účesu. Upravený účes nalakujte zo vzdialenosti 30 cm. Sprej vlasom poskytne extra silnú fixáciu a dlhotrvajúci lesk, ktorý vydrží aj 24 hodín. Nezanecháva vo vlasoch zvyšky a možno ho jednoducho vyčesať.

Do vlhkých vlasov rovnomerne aplikujte plnú dlaň penového tužidla Syoss Glossing Hold a účes upravujte podľa ľubovôle. Toto penové tužidlo vlasom poskytne 24-hodinovú fixáciu bez zlepenia a ozdobia ich dlhotrvajúcimi žiarivými odleskami, ktoré fénovaním ešte viac vyniknú.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!