| PORADŇA | 
					 
					
						
						
 Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií.  						 | 
					 
					
						|   | 
					 
				 
			
			
	 | 
	
	
		| 
			Utorok, 04. November,
			,
			Dnes oslavuje Karol		 | 
	 
	
		 | 
	 
	
		|   KATALÓG | 
		Informácie    Pridať firmu  | 
	 
	
		| Móda, módne odevy, bielizeň | 
	Obuv, kabelky | 
	Módne doplnky, klenotníctva | 
	Kozmetika, parfuméria | 
	Skrášľovacie salóny, služby, pobyty | 
	Zdravie, výživa | 
	 
	
		| 
		 Cheesecake s jahodami - Vykúzlite tú správnu vianočnú atmosféru s RACIOm 
			
			
Na vianočné sviatky, považované za najkrajšie dni v roku, sa tešia snáď všetci z nás bez rozdielu veku. Je to aj vďaka neopakovateľnej atmosfére, keď sa po roku môžeme opäť stretnúť so svojimi blízkymi pri jednom stole. Ak sa chcete aj vy popýšiť chutnými a pritom originálnymi vianočnými a silvestrovskými pochúťkami, inšpirujte sa netradičnými receptami, ktoré potešia nielen vaše oči, ale aj chuťové poháriky a vyčaria tú správnu sviatočnú atmosféru.  
  
  
Cheesecake s jahodami  
4 porcie 
Doba prípravy: cca 60 minút 
  
Potrebujeme 
 Korpus: 
- 1 balenie Raciolky mliečno-kakaové RACIO 
 - 25 g masla
  
Plnka: 
- 200 g krémového syra 
 - 50 g kryštálového cukru 
 - 1 vajce 
 - ½ vanilkového lusku 
 - 20 g kyslej smotany
  
Poleva: 
- 20 g kyslej smotany 
 - 5 g práškového cukru
  
Zdobenie: 
  
Postup:  
- Raciolky podrvíme v mixéri nadstavcom na sekanie zeleniny. Pri miešaní pridáme zmäknuté maslo. Túto zmes natlačíme do formy, v ktorej budeme koláčik piecť. 
 - Krémový syr vymiešame spolu s kryštálovým cukrom, pridáme vajce, jadierka z vanilkového lusku a kyslú smotanu. Celú zmes dobre vymiešame a nalejeme na utlačený korpus. 
 - Pečieme vo vodnom kúpeli (ponorená forma vo vode do 1/3) pri teplote 160 °C. Po 10 min. znížime teplotu na 110 °C a pečieme ďalších 30 minút. 
 - Koláčik necháme vychladnúť aspoň 3 hodiny v chladničke a navrch nalejeme rozmiešanú kyslú smotanu s práškovým cukrom. Nakoniec ho ozdobíme čerstvými jahodami nakrájanými na jemné prúžky. 
  
  
    
		Diskusia k článku: 
		
		 | 
	 
	 
	 | 
	
			
				
			
			
				
			
						
	 |