| PORADŇA | 
					 
					
						
						
 Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií.  						 | 
					 
					
						|   | 
					 
				 
			
			
	 | 
	
	
		| 
			Utorok, 04. November,
			,
			Dnes oslavuje Karol		 | 
	 
	
		 | 
	 
	
		|   KATALÓG | 
		Informácie    Pridať firmu  | 
	 
	
		| Móda, módne odevy, bielizeň | 
	Obuv, kabelky | 
	Módne doplnky, klenotníctva | 
	Kozmetika, parfuméria | 
	Skrášľovacie salóny, služby, pobyty | 
	Zdravie, výživa | 
	 
	
		| 
		 Recepty zo Spiša: Pamula - Goralský puding 
			
			
  |  
			
				|   | 
				Spracoval(a) : Lenka 
				Dátum : 31.10.2012 | 
				  Späť | 
				 | 
				  Poslať | 
				  | 
			 
			
  |  
			 
			
 Potrebujeme: 
500 g sušených hrušiek 
2 l vody 
250 g pšenično- ražnej múky 
2 lyžice včelieho medu 
1 lyžica cukru 
1 lyžica hrozienok 
  
Príprava:  
  
Hrušky opláchneme a uvaríme vo vode s cukrom, kým  nezmäknú. Do vody pridáme múku a za stáleho miešania uvaríme redšiu kašu. Do uvarenej kaše (pudingu) pridáme med, uvarené hrušky a nemočené hrozienka. Všetko spolu premiešame. 
  
  
    
		Diskusia k článku: 
		
		 | 
	 
	 
	 | 
	
			
				
			
			
				
			
						
	 |