| Recepty zo Spiša: Pamula - Goralský puding | 
||
| Autor(ka) : Lenka Dátum a čas : 31.10.2012 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...  | 
    ||
| Hrušky opláchneme a uvaríme vo vode s cukrom, kým nezmäknú. Do vody pridáme múku a za stáleho miešania uvaríme redšiu kašu. Do uvarenej kaše (pudingu) pridáme med, uvarené hrušky a nemočené hrozienka. Všetko spolu premiešame. | ||
| 
 
 2 lyžice včelieho medu 1 lyžica cukru 1 lyžica hrozienok Príprava:  Hrušky opláchneme a uvaríme vo vode s cukrom, kým  nezmäknú. Do vody pridáme múku a za stáleho miešania uvaríme redšiu kašu. Do uvarenej kaše (pudingu) pridáme med, uvarené hrušky a nemočené hrozienka. Všetko spolu premiešame. ©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.  | 
||