Recepty zo Spiša: Pamula - Goralský puding
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 31.10.2012 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Hrušky opláchneme a uvaríme vo vode s cukrom, kým nezmäknú. Do vody pridáme múku a za stáleho miešania uvaríme redšiu kašu. Do uvarenej kaše (pudingu) pridáme med, uvarené hrušky a nemočené hrozienka. Všetko spolu premiešame.

Potrebujeme:

500 g sušených hrušiek

2 l vody

250 g pšenično- ražnej múky

2 lyžice včelieho medu

1 lyžica cukru

1 lyžica hrozienok

 

Príprava:

 

Hrušky opláchneme a uvaríme vo vode s cukrom, kým  nezmäknú. Do vody pridáme múku a za stáleho miešania uvaríme redšiu kašu. Do uvarenej kaše (pudingu) pridáme med, uvarené hrušky a nemočené hrozienka. Všetko spolu premiešame.

 

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.