| PORADŇA | 
					 
					
						
						
 Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií.  						 | 
					 
					
						|   | 
					 
				 
			
			
	 | 
	
	
		| 
			Utorok, 04. November,
			,
			Dnes oslavuje Karol		 | 
	 
	
		 | 
	 
	
		|   KATALÓG | 
		Informácie    Pridať firmu  | 
	 
	
		| Móda, módne odevy, bielizeň | 
	Obuv, kabelky | 
	Módne doplnky, klenotníctva | 
	Kozmetika, parfuméria | 
	Skrášľovacie salóny, služby, pobyty | 
	Zdravie, výživa | 
	 
	
		| 
		 Pečené bravčové mäso na zázvorovo-kávových jablkách 
			
			
  |  
			
				|   | 
				Spracoval(a) : Zuzana 
				Dátum : 10.10.2012 | 
				  Späť | 
				 | 
				  Poslať | 
				  | 
			 
			
  |  
			 
			
10 porcií 
  
 Bravčové karé                        1kg 
Slanina                                   0,2 kg 
Jablká                                     0,6 kg 
Zázvor                                    0,05 kg 
Maslo                                     0,2 kg 
Presso káva                            3 šálky  
Soľ, korenie 
  
Odblanené bravčové karé osolíme, okoreníme, obalíme plátkami slaniny a pečieme na očistených, nakrájaných jablkách so zázvorom na 180 °C (15 minút) a následne  80°C (15 minút). Po upečení mäso vyberieme, do výpeku pridáme kávu a zahustíme maslom. 
  
Zemiakovo-kukuričná knedľa  
  
Zemiaky                                 1,5 kg 
Múka kukuričná                     0,25 kg 
Vajcia                                     3 ks 
Slanina                                   0,2 kg 
Cibuľa                                     2 ks 
Soľ 
  
Varené vychladnuté zemiaky nastrúhame, pridáme kukuričnú múku, vajcia a nadrobno nakrájanú, opraženú slaninu s cibuľou. Dochutíme soľou, vytvarujeme knedle a paríme v parnej rúre 20 minút.    
		Diskusia k článku: 
		
		 | 
	 
	 
	 | 
	
			
				
			
			
				
			
						
	 |