lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
HITPARÁDA VÝHOVORIEK alebo prečo konečne nespravím niečo pre seba?

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 13.8.2012
späť
Späť

Poslať
 

Nemám vhodné oblečenie, musím si kúpiť novú karimatku, nechcem sa zbytočne potiť, mne netreba cvičiť... Aká je tvoja obľúbená výhovorka, keď sa ti nechce cvičiť? Bolí ma hlava, či najprv sa musím dostať do kondičky, aby som začala pravidelne cvičiť? Dosť bolo výhovoriek, nový cvičebný program BeBe Dobré ráno má odpoveď na všetky výhovorky žien, ako si nájsť čas pre seba. Dosť bolo lenivosti, je na čase začať na sebe makať. Stojí to za to!

 

Nedokážem sa prinútiť, som lenivá

Jednoznačne najobľúbenejšia výhovorka Sloveniek. Každá chce vyzerať dobre a mať sexi postavičku, ale žiadnej sa nechce makať. Koľko času stráviš pri počítači prezeraním obrázkov úspešných žien? Aj ony na sebe pracujú a cvičia, aj keď sa im nechce. Využi ten čas lepšie a skús začať ráno krátkou kardio rozcvičkou. Uvidíš, ako sa tvoje telo bude dožadovať ďalšieho a ďalšieho cvičenia. Máme pre teba radu: pusti sa do cvičenia s kamarátkou a môžete sa navzájom sa podporovať!

 

Nemám na cvičenie čas

Univerzálna výhovorka na všetko, ktorú používame vždy, keď sa nevieme pohotovo vynájsť. Nemáme čas na priateľov, ani na návštevu neobľúbenej tety, ani na priateľových kamarátov. Krátka ranná kardio rozcvička zaberie len 1 minútu. Vymeň minútu ranného zízania do skrine za minútovú rozcvičku, ktorá ťa preberie a naštartuje tvoje aktívne ráno.

 

Cvičenie ma vôbec nebaví!

Cvičenie spočiatku nebaví nikoho. Stačí sa raz odhodlať a postupne, keď si telo aj myseľ zvykne na prísun endorfínov spojených s cvičením, budeš sama od seba chcieť cvičiť. Nechuť k cvičeniu sa stratí s prvým ránom, keď sa budeš cítiť odpočinutá a plná energie. A aby ťa cvičenie bavilo, skús si k nemu pustiť obľúbenú hudbu, alebo napr. audio knihu. Hneď ti to pôjde ľahšie.

 

Nepotrebujem cvičiť, cítim sa dobre

Cítiš sa dobre aj bez cvičenia? A čo boľavý krk, dolámaný chrbát a stŕpnuté ruky? To veru nie je pozitívny pocit hneď zrána, keď sa cítiš celá dolámaná a unavená. Skús si dať krátku kardio rozcvičku a budeš sa cítiť oveľa lepšie. Preberieš sa, pripravíš telo na dennú aktivitu a prebudíš v sebe elán a chuť na raňajky.

 

Neznášam potenie pri cvičení

Tomu sa hovorí poriadna výhovorka! Kto sa nepotí, nech zdvihne ruku! Pri cvičení sa každý potí, ale ak to tebe prekáža, problém vyriešiš kvalitným deodorantom a športovým oblečením. Sprav si radosť, kúp si pekný športový úbor a okrem dobrého pocitu z nového oblečenia spravíš niečo aj pre svoje telo. Zaži ten pocit žiarivého rána plného dobrej nálady!

 

Nevyznám sa v tom, neviem ako mám cvičiť

Pádny argument, ktorý má niečo do seba. Čítame o cvičení a zo všetkých strán nás bombardujú rady rôznych odborníkov ako, kedy a čo cvičiť. Informácií je už toľko, že sa v nich strácame. Pozri sa na stránku www.bebevyzva.sk. Program krátkych kardio rozcvičiek pripravili odborníci tak, aby ho zvládol každý. Nájdeš tu rady osobnej trénerky ako správne cvičiť, videá a ukážky. Ak potrebuješ radu, rovno sa jej spýtaj, čo ťa zaujíma a trénerka ti poradí. Zvládneš to aj sama.

 

Posmievajú sa mi, keď cvičím

Nevzdávaj sa, každý kto sa ti posmieva si nezaslúži nič, len ignorovanie. Je jednoduchšie sa posmievať, ako začať sa o seba starať a pracovať na sebe. Cvič ráno, keď ešte všetci spia. Ranná kardio rozcvička hneď po zobudení ti rozprúdi krv a kým sa lenivci vykotúľajú z postele, ty už budeš mať dávno odcvičené!

 

Cvičenie bolí

Cvičenie nemôže bolieť, inak robíš niekde chybu. Vyskúšaj pár krátkych kardio cvikov, dodržiavaj časové intervaly, cviky cvič správnou technikou a uvidíš, že cvičenie nebude bolestivé. Nič ťa nebude bolieť a naopak, získaš skvelý pocit z rána plného energie. Ak potrebuješ odbornú radu, na www.bebevyzva.sk ti poradí profesionálna osobná trénerka.

 

Samú ma cvičenie nebaví

Výhovorka, ktorá je vždy po ruke – nikto nechce ísť so mnou, kamoška nemá čas, keď sa to hodí jej, nevyhovuje to mne. K rannej kardio rozcvičke nepotrebuješ sparing partnera a ani nemusíš nikam chodiť. Cvičíš s osobnou trénerkou, ktorá ti presne povie ako na to. Na www.bebevyzva.sk budeš mať spoločnosť mnohých spotrebiteliek, ktoré sa do cvičenia už pustili a samé ti ukážu, že sa to dá zvládnuť. Ráno hneď po zobudení si dopraj rannú rozcvičku priamo vo svojej spálni.

 

Zabudni na výhovorky a hľadaj cestu ako začať a zmeniť svoje ráno na krajšie. Pomôže ti program cvičenia 60 sekúnd – 30 dní – 1 výzva, ktorý pripravili odborníci pre BeBe Dobré ráno. Prekonaj sa, dopraj si pár minút ranného kardio cvičenia, vyvážené raňajky a sama pocítiš ten rozdiel! Skús to a už po 5 odcvičených dňoch budeš odmenená – aj pre teba sú pripravené skvelé ceny. A ak vydržíš 30 dní, môžeš získať aj iPad. Podrobnosti a kardio rozcvičky s tipmi na chutné a vyvážené raňajky nájdeš na www.bebevyzva.sk. Stačí len cvičiť, raňajkovať a konečne sa budeš cítiť plná energie. Lákavá výzva, však?

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!