| PORADŇA | 
					 
					
						
						
 Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií.  						 | 
					 
					
						|   | 
					 
				 
			
			
	 | 
	
	
		| 
			Utorok, 04. November,
			,
			Dnes oslavuje Karol		 | 
	 
	
		 | 
	 
	
		|   KATALÓG | 
		Informácie    Pridať firmu  | 
	 
	
		| Móda, módne odevy, bielizeň | 
	Obuv, kabelky | 
	Módne doplnky, klenotníctva | 
	Kozmetika, parfuméria | 
	Skrášľovacie salóny, služby, pobyty | 
	Zdravie, výživa | 
	 
	
		| 
		 Jemná mramorová bublanina 
			
			
  |  
			
				|   | 
				Spracoval(a) : Monika 
				Dátum : 19.5.2012 | 
				  Späť | 
				 | 
				  Poslať | 
				  | 
			 
			
  |  
			 
			
Prísady: 
  
 Na cesto: 
- 7 vajec
 
- 100 g cukru
 
- 1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker
 
- 4 PL oleja
 
- 110 g hladkej múky
 
- 1 balíček Kypriaceho prášku do pečiva Dr.Oetker
 
- 1 balíček Pudingu Originál kakaového Dr.Oetker
 
- 500 ml mlieka
 
- 40 g cukru
  
  
Na poliatie: 
- 400 g kyslej smotany
 
- 2 balíčky Vanilínového cukru Dr.Oetker
  
  
Ešte potrebujeme: 
- plech na pečenie (30 x 40 cm)
  
  
Príprava: 
  
- Na prípravu cesta vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na strednom stupni vajcia, cukor, vanilínový cukor a olej do peny. Vmiešame múku zmiešanú s práškom do pečiva. Cesto nalejeme na vymastený plech. Podľa návodu na obale uvaríme puding a vychladnutý ho pomocou PL dávkujeme na piškótu. Vložíme do rúry a pečieme. 
  
          
  
Elektrická rúra:                  180 °C           (predhriata) 
Teplovzdušná rúra:           160 °C           (nepredhriata) 
Plynová rúra:                     stupeň 3 (nepredhriata) 
  
Doba pečenia: asi 25 minút 
  
- Po upečení na ešte horúci múčnik nalejeme dve smotany zmiešané s vanilkovým cukrom.
  
    
		Diskusia k článku: 
		neviem ako by som upiekla v plechu 30x40 taký tvar ako je na fotke.  Neregistrovaný - , 25.5.2012 16:12 
		 | 
	 
	 
	 | 
	
			
				
			
			
				
			
						
	 |