| PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. |
| |
|
|
Nedeľa, 02. November,
,
Dnes oslavuje |
|
| KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
| Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
|
Baklažánový kaviár
|
| |
Spracoval(a) : Monika
Dátum : 25.4.2012 |
 Späť |
|
 Poslať |
|
|
Baklažán 1 ks
Olivový olej 1 dcl
Pažítka
Cibuľa 1 ks
Citrón 1 ks
Soľ
Korenie
Baklažán rozkrojíme po dĺžke, osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom a pečieme zakrytý alobalom 40 minút (180 °C). Po upečení necháme vychladnúť, vydlabeme, dužinu nasekáme nadrobno, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, pažítku, dochutíme citrónovou šťavou, soľou, korením a za stáleho miešania pridávame olivový olej.
Podávame na plátkoch pečených zemiakoch.
Diskusia k článku:
|
|
|