lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Slovenská premiéra nových Samsung SMART televízorov v predajniach NAY Elektrodom

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 31.3.2012
späť
Späť

Poslať
 

Nové SMART televízory Samsung je možné ovládať hlasom alebo gestami. Na Slovensku ich začne predávať exkluzívne NAY Elektrodom.

 

Spoločnosť Samsung Electronics Czech and Slovak predstavuje nové SMART LED a plazmové televízory. Novinky sú zákazníkom dostupné od pondelka 26. marca exkluzívne v sieti predajní NAY ElektrodomSamsung Brand shopoch (Bratislava, Nitra, Košice), kde si ich zákazníci môžu vyskúšať.

 

„Je nám potešením, že naša sieť predajní môže na slovenský trh uviesť ako prvá najnovšie Smart televízory Samsung,“ uviedol Ľuboš Bojo, vedúci nákupu spoločnosti NAY a.s. „Pozývame všetkých zákazníkov aby si k nám prišli nové funkcie Samsung Smart TV pozrieť, vyskúšať a kúpiť,“ dodal.

 

SMART TV podporujú tri kľúčové filozofie koncepcie Smarter Life: Smart Interaction, Smart Content a Smart Evolution. Všetky tieto filozofie už dnes zákazníkov pripravujú na budúce inteligentné technológie pre televízory.

 

„Uvedenie nových Smart televízorov dokazuje, že chceme zákazníkom ponúknuť najvyššiu pridanú hodnotu,“ uviedol Miroslav Záhorec, produktový manažér AV divízie spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak a zároveň dodal: „Nové Smart televízory Samsung poskytujú okrem brilantného obrazu a inovatívneho dizajnu aj množstvo unikátnych funkcií, ktoré zvyšujú užívateľský komfort, či už ide o možnosť ovládať televízor hlasom alebo gestami. Zároveň sa môžeme pochváliť, že nové Smart televízory sa vyrábajú v Samsung závode v Galante.“

 

Smart Interaction

Obsah je stále múdrejší, robustnejší a dostupnejší. Vízia spoločnosti Samsung o spôsobe interakcie zákazníkov s ich televízormi sa tiež posunula dopredu. Smart Interaction, ktorá umožňuje zákazníkom komunikovať so svojimi televízormi prostredníctvom hlasu, pohybu alebo vďaka rozpoznaniu tvárí. Ide o alternatívu diaľkového ovládača, kedy jeho použitie nie je vhodné alebo pohodlné. Vďaka zabudovanej kamere s vysokým rozlíšením a dvom mikrofónom pri vlajkovom rade inteligentných televízorov Samsung pre rok 2012 stačí, aby používateľ televízor pozdravil, čím aktivuje hlasové ovládanie, alebo vyslovil slová "web browser" a získal prístup online, prezeral si a vyberal výsledky hľadania, alebo zvýšil hlasitosť jednoduchým pohybom ruky.1 Pri LED televízoroch radu 8000 sú tieto rozmanité funkcie Smart Interaction podporené vynikajúcim post-minimalistickým dizajnom s ultratenkým rámikom.

 

Smart Content

Ďalšie rozšírenie rozsiahlej ponuky šitej na mieru, ktorá bude lepšie odrážať potreby zákazníkov, je základný cieľ inteligentných televízorov Samsung. Obsah televízorov je doplnený o tri nové služby – Family Story, Fitness a Kids. V súčasnosti je k dispozícii 1 400 aplikácií pre inteligentné televízory, vrátane hry Angry Birds a televízneho kanálu Discovery Channel. Nový výkonný dvojjadrový procesor spoločnosti Samsung umožní zákazníkom získať okamžitý prístup k ešte rozsiahlejšej ponuke obsahu Samsung vďaka tomu, že budú môcť využívať a sťahovať si viac aplikácií a zároveň si pritom prehliadať internet alebo sledovať televízny program – ide o skutočný multitasking.

 

Smart Evolution

Samsung si uvedomuje, že technologický pokrok zákazníkom často spôsobuje frustráciu, pretože vždy nemôžu mať to najlepšie a najnovšie. Preto dnes spoločnosť oznámila, že všetky nové inteligentné televízory pre rok 2012 sú „odskúšané“ pre budúcnosť. Balíček Evolution Kit, ktorý je prvým svojho druhu, bude každý rok vďaka technológii Samsung „systém na čipe" vybavený potrebným hardvérom aj softvérom, a prinesie tak lepší obsah a výkon do všetkých inteligentných televízorov vyrobených v roku 2012 alebo novších. Jednoduchý vstup na zadnej časti vášho televízora tak zhmotní sen o zážitku z najnovšej televíznej technológie.2

 

Minimalistický a luxusný dizajn výrobkov Samsung sa vďaka najnovšiemu radu LED televízorov posúva na novú úroveň. Pri špičkových modeloch je tu znovu ultratenký rámik s hrúbkou 0,5 cm, ktorý bol prvýkrát predstavený v roku 2011, zatiaľ čo ostatné modely LED televízorov sú vsadené do tenkého, pol palcového (1,27 cm) rámiku. Vo všetkých prípadoch majú spotrebitelia oproti bežným modelom televízorov k dispozícii väčšiu plochu obrazovky bez toho, aby zároveň narástla celková veľkosť zariadenia.

 

1 Hlasové ovládanie nie je dostupné vo všetkých jazykoch a regionálnych dialektoch. Kvalita hlasového ovládania TV závisí od výslovnosti hlasových povelov, ako aj od okolitých zvukov. Pre vyhľadávanie pomocou hlasových povelov odporúčame použiť dotykový ovládač Samsung Smart Touch Control.

2 Smart Evolution Kit sa bude predávať samostatne a bude k dispozícii v roku 2013


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!