35 ROKOV 
Narodení v Prahe
Absolvent odborného učilištia U krbu – Praha 
Prešiel niekoľkými reštauráciami a hotelov v Prahe, napríklad: 
otvorenie prvej pizzerie Coloseum 
otvorenie reštaurácie La provance 
 
 
Bol šéfkuchárom v reštaurácii Fama grand a následne generálnym manažérom a šéfkuchárom siete reštaurácii Fama.
V súčasnosti je spolumajiteľom cateringovej spoločnosti zaoberajúcej sa bežným jedlom a exotickými pokrmami, avantgardnou kuchyňou a molekulárnou gastronómiou.
Do tajov molekulárnej kuchyne ho zasvätil kolega David Diaz Delgado, absolvent Joviate Culinary Academy v Barcelone, ktorý pracoval v El Bulli. 
Jeho najväčším vzorom je Heston Blumenthal z reštaurácie The Fat Duck v Británii. 
Molekulárnej gastronómii sa venuje viac ako dva roky a najradšej vymýšľa nové recepty, ktoré hostí prekvapia, ako je napríklad “jedlá hlina”. 
